Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Geografi - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Trondheim
Ja

Om utdanningen

Master i geografi

Det to-årige mastergradsstudiet i geografi bygger videre på Bachelor i geografi. Studiet gir deg en dypere forståelse av geografiske problemstillinger og metoder. Master i geografi er både et teoretisk og praktisk orientert studium. Du får inngående kjennskap til den teoretiske debatten innen faget og til dagsaktuell forskning. Du får trening i bruk av arbeidsteknikker, inkludert feltmetodikk, gjennom eget feltarbeid og emnene som inngår i studiet.

Opptakskrav/Søknad

Krav til faglig opptaksgrunnlag (fordypning i geografi). Ett av alternativene er tilstrekkelig:

  • Fordypning i geografi (105 sp) bestående av GEOG1000, GEOG1001, GEOG1003, GEOG1004, GEOG1005, GEOG1007, GEOG2010 (67,5 sp), samt valgfrie emner i geografi (22,5 sp) og GEOG2900 Bacheloroppgave (15sp)
  • Tilsvarende utdanning fra andre læresteder kan bli vurdert godkjent av Institutt for geografi

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i geografi. 

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!