Vis studentum.no som: Mobil

Fysisk planlegging - masterstudium

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Trondheim
Ja

Om utdanningen

Med utdanning i fysisk planlegging kan du delta i samfunnsplanlegging og utforming av våre fysiske omgivelser. Du er med på å skape en del av framtida og påvirke folks hverdag.

Det 2-årige masterprogrammet i fysisk planlegging tilbyr spesialisering i utarbeiding av planer etter plan- og bygningsloven og gjennomføring av tverrfaglige planprosesser. Programmet legger særlig vekt på et overordna bærekraftperspektiv, sammenhengen mellom arealbruk og transport, og bruk av digitale og GIS-baserte verktøy. Undervisninga er en kombinasjon av teoretiske studier og praktisk prosjektarbeid.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!