Vis studentum.no som: Mobil

Fysisk planlegging - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Trondheim
Ja

Om utdanningen

Master i fysisk planlegging

Med utdanning i fysisk planlegging kan du delta i samfunnsplanleggingen og utformingen av våre fysiske omgivelser. Du er med på å skape en del av framtida og påvirke folks hverdag. Arbeid med fysiske planar krev kompetanse innen mange fagfelt og samarbeid mellom ulike fagområder.

Opptakskrav/Søknad

Det blir skilt mellom to opptaksgrupper:

  • Gruppe 1: Minimum tre år høyere utdanning (180 studiepoeng) med minst 80 studiepoeng i tekniske eller samfunnsfag som er relevante for fysisk planlegging/samfunnsplanlegging. Eksempel på slike utdanninger er bachelorprogram innenfor arealplanlegging, ingeniørfag, formingsfag, transportfag, samfunnsfag, kulturminne, naturforvaltning/økologi, økonomi, administrasjon og leiing, pedagogikk.
  • Gruppe 2: Minimum tre år annen høyere utdanning (180 studiepoeng) og minst to år relevant praksis fra samfunnsplanlegging. Eksempel på relevant praksis er arbeid innen fysisk planlegging og leder for en planleggingsrelevant sektor, stab eller institusjon i privat eller offentlig virksomhet.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i fysisk planlegging.

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Du kan kanskje også være interessert i: