Vis studentum.no som: Mobil

Funksjonshemming og samfunn - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Ja

Funksjonshemming og samfunn - Master

Master i funksjonshemming

Masterstudiet i funksjonshemming og samfunn passer for deg som har erfaring eller er interessert i å arbeide med funksjonshemmede mennesker. Dette er et enestående studietilbud i Norge som gir dybdekunnskap om ulike sider av feltet funksjonshemming og funksjonshemmende barrierer.

Funksjonshemming ses som et samspill mellom individet og dets omgivelser. Utfordringen er å forstå dette samspillet slik at en gjennom endring kan gjøre samfunnet mindre funksjonshemmende.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav til programmet er:

  • fullført 3-årig helse- eller sosialfaglig eller pedagogisk høgskoleutdanning (f.eks. sykepleie, ergoterapi, vernepleie, fysioterapi, sosionom, barnevernspedagog, spesialpedagog, eller tolk for døve, døvblinde og døvblitte), eller 
  • en samfunnsvitenskapelig bachelorgrad (eller tilsvarende). 

Personer med annen cand. mag. eller bachelorgrad kan tas opp etter en individuell vurdering, men må i så fall dokumentere minimum to års relevant yrkeserfaring. 

Alle som tas opp må minst ha en veid gjennomsnittskarakter på C (eller tilsvarende) i opptaksgrunnlaget (hele bachelorgraden).

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i funksjonshemming og samfunn.

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!