Vis studentum.no som: Mobil

Fremmedspråk - Bachelor

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år, 180 studiepoeng
Bachelor
Høst
Trondheim
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Bachelorprogram i fremmedspråk

Bachelor i fremmedspråk har fire studieretninger:

  • Engelsk
  • Fransk
  • Spansk
  • Tysk

Opptakskrav/Søknad

Opptakskravet er generell studiekompetanse. For de ulike studieretningene gjelder følgende:

Opptak til bachelor engelsk

I engelsk forutsettes det at du har kunnskaper og ferdigheter tilsvarende en god karakter i engelsk som studieretningsfag over to år på allmennfaglig studieretning i videregående skole.

Opptak til bachelor fransk

Franskstudiet bygger på et nivå som tilsvarer c-språk/nivå I fra videregående eller bedre. NTNU anbefaler at du har forkunnskaper i fransk tilsvarende nivå II (B-språk) fra videregående.

Opptak til bachelor tysk

Tyskstudiet bygger på et nivå som tilsvarer c-språk/nivå I fra videregående eller bedre. NTNU anbefaler at du har forkunnskaper i tysk tilsvarende nivå II (B-språk) fra videregående.

Opptak til bachelor spansk

All undervisning foregår på spansk og vi anbefaler at du har forkunnskaper i språkettilsvarende nivå A2 ifølge Det felles europeiske rammeverket for språk (tilsvarer nivå II (B-språk) fra videregående).

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!