Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Fransk - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Trondheim
Ja

Om utdanningen

Master i fransk

Masterprogrammet i fransk omfatter fransk språk, litteratur og kulturhistorie. Programmet omhandler både eldre og moderne fransk litteratur og moderne fransk grammatikk med oversettelse samt fransk kulturhistorie. Du vil utvikle din praktiske språkferdighet i fransk både gjennom arbeidet i oversettelse og gjennom skriftlige arbeider og muntlige innlegg underveis i studiet.

Opptakskrav/Søknad

Opptak til masterprogram i fransk forutsetter bachelor med fordypning i fransk på minimum 80 studiepoeng eller tilsvarende godkjent utdanning. Karakterkrav ved opptak til studiet er C eller bedre på fordypningen.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i fransk. 

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!