Vis studentum.no som: Mobil

Filmvitenskap - Bachelor

NTNU
Sammendrag
Heltid
3år
Bachelor
Ja

Filmvitenskap - Bachelor

Bachelor i filmvitenskap

Hvilken kinofilm husker du best fra i fjor? Og hvor mange typer skjermteknologier kan du ta i bruk for å se den filmen på nytt i dag? Audiovisuelle uttrykk utvikler seg stadig og utgjør i dag en sentral del av dagliglivet vårt. Slike uttrykk gir oss ikke bare underholdning, men får oss til å tenke nytt, til å huske historien vår, vi informeres og undervises, vi utfordres og engasjeres.

Bachelorstudiet i filmvitenskap passer for deg som brenner for film og som derfor ønsker å fordype deg i fagområdet filmvitenskap.

  Opptakskrav/Søknad

  Generell studiekompetanse.

  Studiefakta, Tittel m.m

  Bachelorgrad i Filmvitenskap.

  180 studiepoeng. 

  NTNU

  NTNU

  NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

  Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

  NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

  Vis alle utdanninger fra NTNU

  Kontaktinformasjon til NTNU

  NTNU

  7491 Trondheim

  Tlf: 73 59 50 00

  Studentene setter karakterer

  Gjennomsnittsrangering: 4

  Basert på 1 omtaler

  Camoquist
  (4)
  Bachelorgrad i filmvitenskap ved NTNU 2007-2010 (5 av 6 semestere fullført). Pluss: Gode lærere og interessant studium. Flotte lokaler, god skole. Behagelig studetid i en herlig by. Minus: Fakultetet har begrenset budsjett, og kan bare tilby et viss antall studerelaterte fag. Blir tvunget til å ta fag fra andre studieretninger for å fyll...
  Vis hele omtalen
  OMTALER
  Vurdering
  (4,0)
  Basert på 1 omtaler