Vis studentum.no som: Mobil

Film- og videoproduksjon - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Ja

Film- og videoproduksjon - Master

Master i film- og videoproduksjon

Masterprogrammet i film- og videoproduksjon har som mål å utdype studentenes kunnskap om og innsikt i faget. Her legges det vekt på tiltagende spesialisering og selvstendig arbeid under veiledning. Masteroppgaven er todelt og inneholder en mindre teoretisk avhandling samt en medieproduksjon.

Opptakskrav/Søknad

For å kvalifisere til opptak på masterstudiet i film- og videoproduksjon må du ha bachelor med fordypning i film- og videoproduksjon (minst 80 studiepoeng) eller tilsvarende godkjent utdanning. Karakterkravet er C eller bedre på fordypningen.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i film- og videoproduksjon. 

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!