Vis studentum.no som: Mobil

Estetiske fag - Doktorgrad

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år
Master, 2 år

Estetiske fag - Doktorgrad

Estetiske fag – doktorgrad

Ph.d.-programmet gir deg mulighet til å spesialisere deg innenfor humanistiske disipliner som kunsthistorie, litteraturvitenskap, dansevitenskap, drama & teater, filmvitenskap, kunsthistorie, medievitenskap og musikkvitenskap. Studiet gir også mulighet til en spesialisering på tvers av disiplinene, gjennom tverrfaglige forskningsprosjekter.

Opptakskrav/Søknad

For å kunne få opptak til et ph.d.-program må du ha en finansieringsplan og du må ha gjennomført en femårig mastergrad eller annen likeverdig utdanning. Du må ha karakteren B eller bedre på master og det stilles høye krav til prosjektbeskrivelsen.

Studiefakta, Tittel m.m

Doktorgrad i estetiske fag. 

180 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

Beskrivelse og bosted

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!