Vis studentum.no som: Mobil

Digital samhandling - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Trondheim
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Digital samhandling - Master

Master i digital samhandling

Digital samhandling er et veletablert forskningsområde som omhandler hvordan utøvelse og koordinering av samarbeidsaktiviteter kan støttes ved hjelp av IKT-systemer.

Feltet har tradisjonelt vært sett på som et tverrfaglig forskningsområde hvor fageksperter som ingeniører, økonomer, organisasjonsteoretikere, psykologer, informatikere og andre har jobbet sammen.

Målet har vært å framskaffe kunnskaper om hva som karakteriserer samhandlingsprosesser hvor det er gjensidige avhengigheter mellom aktører, støtte til selve samarbeidet som utføres, samt koordinering og fasilitering av dette arbeidet.

Opptakskrav/Søknad

  • Bachelor- eller ingeniørgrad i teknologifag med minimum 80 studiepoeng som dekker IKT, modellering og helhetlig systemtenkning og teknologiemner 
  • Minimum "C"-snitt (2,5) av alle emner i bachelor/ingeniørgraden

Det er mulig å bli tatt opp på grunnlag av vurdert realkompetanse. Realkompetansesøkere må innfri fordypningskravene nevnt over med 80 studiepoeng i teknologiemner, samt ha relevant praksis.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i digital samhandling. 

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!