Vis studentum.no som: Mobil

Digital infrastruktur og cybersikkerhet - Bachelor

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år, 180 studiepoeng
Bachelor
Ja
Høst
Søknadsfrist: 15. april
Gjøvik, Trondheim

Om utdanningen

Bachelor i digital infrastruktur og cybersikkerhet

Moderne dataløsninger – fra mobil-appene dine til store forretningskritiske systemer – er tilknyttet Internett. Internett er en fiendtlig omgivelsehvor det angripes hele tiden. Hvordan klarer datanettverk og datasystemer å levere stabilt under disse forholdene? For de aller fleste virksomheter er det helt avgjørende at den digitale infrastrukturen fungerer. Etter dette studiet vil du være en av dem som sørger for at den gjør det.

Utdanningen gir deg en ettertraktet kompetanse innen cybersikkerhet, robuste datanettverk og moderne IT-drift med virtualisering og skyløsninger. Dette er svært etterspurt i arbeidsmarkedet.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskravet er generell studiekompetanse og matematikk R1 eller S1+S2.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad, 180 studiepoeng.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


Studiested og bomuligheter

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!