Vis studentum.no som: Mobil

Dataingeniør - Bachelor

NTNU
Sammendrag
3 år
Bachelor
Ja
Høst
Søknadsfrist: 15. april
Gjøvik, Trondheim, Ålesund

Dataingeniør - Bachelor

Dataingeniør – bachelor

Dette er en utdanning som kombinerer det beste fra de spesialiserte informatikkutdanningene og de tradisjonelle ingeniørutdanningene. Utdanningen gir et godt grunnlag i datateknikk, matematikk og teknisk-naturvitenskapelige fag, samt varig og verdifull kompetanse om hvordan datateknikk kan benyttes. En dataingeniør vil fungere som brobygger mellom informatikere, teknologer og ledere i både næringsliv og offentlig forvaltning.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse + Fysikk1 (2FY) og R2 (3MX), eller forkurs til ingeniørutdanning eller toårig teknisk fagskole, eller fagbrev IKT (Y-VEI), eller realkompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor i ingeniørfag - data. 

180 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00


Beskrivelse og bosted

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!