Vis studentum.no som: Mobil

Biologi - Doktorgrad

NTNU
Sammendrag
Heltid
Tidsnormert
Master, 2 år

Biologi - Doktorgrad

Ph.d.-programmet i biologi er en forskerutdanning som har til formål å utdanne selvstendige forskere på internasjonalt nivå i samspill med nasjonale og internasjonale forskningsmiljøer. Fagmiljøet har bred forskningsaktivitet, hvor mange biologiske disipliner er representert, deriblant noen internasjonale spissområder. Ph.d.-programmet tar sikte på å oppfylle nåværende og framtidige behov for kompetanse til forskning, utvikling og formidling ved universitetet, andre offentlige og private institusjoner, virksomheter og organisasjoner.

Opptakskrav/Søknad

Søkere til ph.d.-studiene må ha en relevant mastergrad eller tilsvarende utdanning, med sterk akademisk rekord. Fakultetet kan godkjenne andre, sammenlignbare kvalifikasjoner som grunnlag for opptak.

Søkere må ha en vektet gjennomsnittsklasse på B eller høyere (i samsvar med NTNUs karaktereringssystem) i de to siste årene av sin mastergrad (tilsvarende 120 studiepoeng).

Studiefakta, Tittel m.m

Doktorgrad i biologi. 

180 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

Beskrivelse og bosted

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!