Vis studentum.no som: Mobil

Billedkunst - Bachelor

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Ja

Billedkunst - Bachelor

Bachelor i billedkunst

Kunstakademiet ved NTNU er den eneste i Norge som tilbyr billedkunst på universitetsnivå. Billedkunst innebærer mange prosjekter og du blir evaluert kontinuerlig. Dine kunstneriske evner og personlig utvikling vektlegges gjennom hele studiet.

Undervisningen på dette studiet skjer gjennom personlig oppfølgning, gjesteforelesere, workshops, prosjekter, kurs, forelesninger og seminarer. Du fullfører bachelor i billedkunst med en utstilling som skal vurderes.

Opptakskrav/Søknad

Det kreves ikke generell studiekompetanse for å søke om opptak til bachelorstudiet, men det er ønskelig med relevant bakgrunnskunnskap, helst fra en heltids kunstskole

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i billedkunst. 

180 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

Beskrivelse og bosted

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!