Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i sykepleie

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Gjøvik, Trondheim, Ålesund
Ja

Om utdanningen

Som sykepleiestudent ved NTNU vil du få opplæring i sykepleierens funksjoner for å ivareta menneskers behov i alle faser av livet, fra nyfødte til eldre, og fra friske til alvorlig syke. Du vil også få undervisning i forebygging og helsefremming, yrkesrelevant teknologi, tjenesteutvikling og ledelse. Som sykepleierstudent ved NTNU har du tilgang på moderne fasiliteter for helsefaglig simulering og vi tilbyr gode praksisplasser.

Bachelor i sykepleie gjør deg kvalifisert for arbeid i alle deler av helsetjenesten. Du kan også kvalifisere for opptak til en rekke spennende master – og videreutdanninger.

NTNU tilbyr bachelor i sykepleie i Gjøvik, Trondheim og Ålesund.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


Studiested og bomuligheter

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!