Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i ingeniørfag, fornybar energi

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Gjøvik, Trondheim, Ålesund
Ja

Om utdanningen

Samfunnet har et voksende behov for effektiv energibruk, lagring av energi og miljøvennlig produksjon av energi. Gjennom studiet ingeniør i fornybar energi får du kompetanse til å jobbe med fremtidens energisystemer innen kraftbransjen, bygningsbransjen og industri.

På studiet får du digital kompetanse gjennom bruk av en rekke dataverktøy. Digital kompetanse er viktig for å kunne takle verdens klima- og energiutfordringer. Du kan studere fornybar energi ved NTNU i Trondheim, Gjøvik og Ålesund. De ulike studiebyene tilbyr ulike studieretninger.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


Studiested og bomuligheter

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!