Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i Bioteknologi

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Ålesund
Ja

Om utdanningen

Bioteknologi er teknologi som bruker mikroorganismer, plante- eller dyreceller til å fremstille produkter innen medisin, veterinærmedisin, matvareproduksjon og helsekost. Bioteknologi kan løse mange av de utfordringene samfunnet har innen mat- og medisinproduksjon og miljø.

Hvorfor velge dette studiet? Studiet er for deg som ønsker en laboratorieutdanning innenfor en raskt voksende bioteknologisk bransje. Du får bred teoretisk og praktisk kunnskap om generelle bioteknologiske prinsipper og teknikker, og moderne instrumentelle analyser. Du får god trening i laboratoriearbeid som gir deg kompetanse til å jobbe sikkert og selvstendig. Du får blant annet lære å dyrke celler, dyrke og identifisere bakterier og virus, utføre protein- og fettanalyser og lære om DNA-teknikker.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


Studiested og bomuligheter

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!