Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i Biomarin Innovasjon

NTNU
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Ålesund
Ja

Om utdanningen

Se mulighetene og gjør noe med dem! Du får kunnskaper om ressurser fra havet, og hvordan disse utnyttes og bidrar til økt verdiskaping via næringsutvikling og forretningsdrift. Biomarin industri tar i bruk marine ressurser innen havbruk, fiskeri, matproduksjon, helsekost og eksport. Hvorfor velge dette studiet? Studiet passer for deg som er interessert i marinbiologiske fag, i kombinasjon med næringsutvikling og ledelsesfag. Du skal kunne reflektere over hvordan marine ressurser kan utnyttes kommersielt på en etisk og bærekraftig måte. Du lærer om innovasjonsprosesser, produktutvikling, markedsføring og hvordan starte egen bedrift, og får kjennskap til bedrifter lokalt og nasjonalt og globale markeder innen biomarin sektor.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


Studiested og bomuligheter

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!