Vis studentum.no som: Mobil

Arkitektur - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
5 år
Master, 5 år
Trondheim
Ja

Om utdanningen

Master i arkitektur, 5-årig

Arkitektur 5-årig Master fra NTNU vil gi deg en solid og bred kompetanse for å lykkes i Arkitekt bransjen. Arkitekt er rett mot deg som vil skape morgendagens bygninger og omgivelser.

En Arkitektutdanning innebærer at du vil lære å utforme fysiske omgivelser, samt tenke kreativt men samtidig være kritisk, brukbarheten og det estetiske står også sentralt. Studentene vil få grunnleggende Arkitekt kunnskaper gjennom å utføre praktiske formgivningsarbeid. I løpet av de tre første årene av Arkitektutdanningen vektlegger studiet på utformingen av fysiske omgivelser, i tillegg lærer du å tenke som en Arkitekt.

Opptakskrav/Søknad

Utdanning fra videregående skole som gir generell studiekompetanse/realkompetanse i tillegg til spesielle opptakskrav i Matematikk (R1+R2) og Fysikk 1 (Reform 94: 3MX/2FY).

Utenlandsk utdanning som gir rett til immatrikulering ved norske universiteter i tillegg til spesielle opptakskrav i Matematikk (R1+R2) og Fysikk 1 (Reform 94: 3MX/2FY)

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i arkitektur. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!