Vis studentum.no som: Mobil

Aktivitet og bevegelse - Master

NTNU
Sammendrag
Heltid
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Trondheim
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Aktivitet og bevegelse - Master

Studiet fokuserer på hvordan hverdagsaktiviteter og bevegelsesevner kan fremmes både på individ og samfunnsnivå. I bevegelsesvitenskap utdypes helsemessige konsekvenser knyttet til menneskets bevegelsesevne og bevegelsesvaner i perspektiv av ulike indre og ytre faktorer som fremmer og som begrenser bevegelse. Aktivitetsvitenskap fokuserer på betydningen av aktivitet i menneskers hverdagsliv og omfatter det mennesker foretar seg i den hensikt å bidra praktisk, sosialt og økonomisk til samfunnet, til å ta vare på seg selv og til å trives i hverdagen. Aktivitet er i denne sammenheng en vesentlig men underkommunisert helseressurs.

Opptakskrav/Søknad

Bachelor i enten ergoterapi, fysioterapi, sykepleie, vernepleie, idrettsvitenskap eller bevegelsesvitenskap kvalifiserer for opptak. Søkere med annen bakgrunn vurderes særskilt. Disse må fremvise kunnskap innen det medisinske og samfunnsvitenskapelige området i form av kurs på bachelornivå innenfor begge disse områdene. 

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i aktivitet og bevegelse. 

120 studiepoeng. 

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00

Beskrivelse og bosted

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!