Bachelor

Bachelor i musikkteater

NSKI høyskole, i Oslo
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Bachelor i musikkteater

Bachelor i musikkteater

Gjennom en treårig bachelor i musikkteater får du en allsidig scenekunstutdanning med hovedvekt på sang og skuespill – og som gir deg mulighet til å arbeide innen musikal, teater og film/tv. 

Utdanningen er bygget opp slik at du utvikler de verktøy som kreves for å kunne gjøre solistroller og arbeid på profesjonelt nivå. Du fått tett kontakt med bransjen gjennom yrkesaktive lærere, regissører, koreografer og gjestelærere, og vi vektlegger at du skal få et solid bransjenettverk allerede under utdanningen.

Årlig henter vi inn de beste coachene rett fra Broadway for å undervise. “NSKI College is a world class University College. The training the students receive is first rate.”-David Brunetti, Broadway vocal coach

Om musikkteaterstudiet

Studiet i musikkteater gir deg det du har behov for når du skal bli en komplett og profesjonell musikkteaterutøver – med hovedvekt på sang og skuespill. Dette stiller høye krav til deg som student og oss som utdanningsinstitusjon, og sammen skaper vi de resultatene og når de målene du setter deg. For oss er det viktig at du utvikler deg til å bli en selvstendig scenekunstner, med ditt unike uttrykk, og din egen kunstneriske signatur.

Gjennom studieforløpet vil du få den nøkkelkompetansen som kreves i flere fagfelt, slik at du kan søke arbeid innen musikkteater, teater, sang, stemmeskuespill, reklame/film/tv – og ikke minst iverksette og gjennomføre egne prosjekter.

Kjernetid for undervisningen er mandag-fredag 09.00-16.30, og våre store nye lokaler (fra våren 2022) vil gi deg som student rike muligheter til å booke rom etter undervisningstid frem til kl. 20 mandag -torsdag. 

Vi er en utdanningsinstitusjon der «alle kjenner alle» og du ikke er én i mengden. Vi ser at faglig høyt nivå kombinert med høyt engasjement, glede og samhold gir gode resultater, og på NOKUTs studiebarometer er vi stolt over at vi årlig scorer over gjennomsnittet for andre sammenlignbare studietilbud.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Oslo
NSKI høyskole
st. Olavs gate 32
0166 Oslo

NSKI høyskole

NSKI Høyskole er en liten skole midt i Oslo sentrum som tilbyr treårig bachelorutdanning innen skuespillerfag, musikkteater, manus og regi. Høsten 2022 starter skolen også opp en ettårig videreutdanning for scenekunstnere i egenskapte produksjoner. Skolen er den eneste høyskolen i...

Les mer og vis alle utdanninger ved NSKI høyskole

Highlights