NSKI høyskole

i Oslo

NSKI høyskole

NSKI høyskole

NSKI Høyskole er en liten skole midt i Oslo sentrum som tilbyr treårig bachelorutdanning innen skuespillerfag, musikkteater, manus og regi. Høsten 2022 starter skolen også opp en ettårig videreutdanning for scenekunstnere i egenskapte produksjoner. Skolen er den eneste høyskolen i Skandinavia der Method Acting ligger til grunn for store deler av undervisningen. 

På grunn av denne felles visjonen for mye av undervisningen, oppmuntres det til samarbeidsprosjekter på tvers av utdanningene både på skolen og i fritiden. Studentene har en felles forståelse for mye av arbeidet innen film, TV, teater eller musikkteater. På denne måten kan du som student få prøvd ut arbeidet ditt sammen med studenter fra de andre utdanningene. Og, som erfaringen viser, det samarbeidet som starter på skolen fortsetter ofte i årene etter endt utdanning.

Lærerne

Vår dyktige lærerstab har lang erfaring fra både film-, TV-, teater- og musikalbransjen i Norge, men også fra land utenfor Norden, som USA, England og Nederland. Dette er med på å sette sitt preg på skolen.
NSKI Høyskole er plassert i det ærverdige bygget til tidligere Norges geografiske oppmåling, med Slottet og Slottsparken som nærmeste nabo, og midt iblant alt av hovedstadens film-, TV- og scenekunstmiljøer. Profesjonelle aktører fra inn- og utland inviteres derfor ofte inn som gjestelærere. Dette gjør vi for å hele tiden være på høyde med bransjeutviklingen, samt for å skape et internasjonalt miljø.

Undervisningen

Alle de fire utdanningene baserer seg på mye lærerstyrt undervisning som foregår i mindre klasser med et høyt fokus på én til én undervisning.

- På NSKI har vi mer enn dobbelt så mye lærerstyrt undervisning som andre tilsvarende utdanninger, forklarer registudent Brage. 

- Med små klasser får hver enkelt student mer, bedre og tettere oppfølging av lærerne, og studentene vil med det utvikle seg fortere og bedre, fortsetter medstudent Daniel. 

Hva blir du?

Med en bachelorgrad fra NSKI Høyskole er du kvalifisert til å jobbe som henholdsvis skuespiller, regissør, manusforfatter og musikalartist både nasjonalt og internasjonalt. 


Utdanninger

Årsstudium Sted
Årsstudium i Scenekunst Oslo
Bachelor
Bachelor i manus Oslo
Bachelor i musikkteater Oslo
Bachelor i regi Oslo
Bachelor i skuespillerfag Oslo

Kontakt skolen

NSKI høyskole

st. Olavs gate 32
0166 Oslo

Tlf: +47 40065006
www.nski.no

Highlights