Vis studentum.no som: Mobil

norsk frisørskole - frisørutdanning

Norsk Frisørskole – Vi har jobbgaranti

Drømmer du om å bli frisør? Norsk Frisørskole er en av Norges eldste private frisørskoler. Skolen har avdelinger i Oslo, Bergen, Tromsø, Trondheim og Sandnes.

På Norsk Frisørskole får du en solid grunnutdanning i frisørfaget. Skolen har faglærere med stor faglig og pedagogisk bakgrunn. 

Vår målsetting er å gi elevene en grundig og relevant grunnopplæring i frisørfaget, med vekt på klipping, fargeteknikker, frisyreforming og kundebehandling. Vi legger grunnlaget for din karriere!

Lærlingplass i en av våre salonger

Norsk Frisørskole er et datterselskap av Raise Gruppen AS, med over 140 frisørsalonger i Norge og Sverige. Viser du stort engasjement og stå-på-vilje, får du muligheten til å jobbe som lærling i en av våre salonger. Raise Gruppen AS har eget opplæringskontor for lærlinger, og vi ønsker alle som er studenter ved våre skoler hjertelig velkommen til å søke lærlingplass i en av våre salonger.

Grunnopplæring i frisørfaget

Norsk Frisørskole tilbyr en solid grunnopplæring i frisørfaget. Kurset går over 5 intensive måneder og er både målrettet og fremtidsrettet!

Undervisningen legger vekt på klipping, fargeteknikker og strukturomforming fordelt på totalt 730 timer. Etter endt skolegang jobber du som lærling i salong. Du får altså lønn under opplæring, før du går opp til svenneprøven og kan motta svennebrevet. Nå har du et fagbrev og tittelen frisør/svenn!

Studiet varer i 5 måneder, mandag til fredag fra ca. kl. 08.30 til 16.00.

Undervisningen er lagt opp etter de offentlige godkjente lærerplanene på Vg 2 nivå og etter krav fra Kunnskapsløftet.

norsk frisørskole - frisørstudie

Fagområder på frisørutdanningen

  • Klippeteknikk
  • Farging / fargeeffekter og striping
  • Strukturomforming
  • Frisyreforming/ Føn/styling
  • Behandlingsmetoder 
  • Bransjekunnskap/Økonomi
  • Tegning
  • Fagterminologi
  • Makeup For kontakt eller mer informasjon om Norsk Frisørskole, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Frisørutdanning Flere studiesteder (5)

Vis alle

Kontakt skolen

Norsk Frisørskole

Henrik Ibsens gate 36
0255 Oslo


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Norsk Frisørskole.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Katarina, lærling Hairshop Frisør Tveita
(5)
Året på Norsk frisørskole har vært mer enn fantastisk! Jeg hadde ikke forventet et så godt miljø, så flinke lærere og å bli kjent med så mange nye fantastiske mennesker! Det er helt vanvittig hvor mye vi har lært på 5 mnd, og jeg føler meg mer enn klar til å jobbe med dette så lenge det er mulig!
Erica, lærling Nikita Hair Byporten
(5)
Tiden på Norsk Frisørskole var fantastisk, med lærere som følger hver elev, og som står med åpne armer om man trenger ekstra veiledning. Som lærling er jeg strålende fornøyd. Jeg får den tiden jeg trenger til å lære meg ting til tross for tempoet i salongen. Jeg elsker jobben min!
Kim, lærling Headmasters Oslo City
(5)
Det beste med skolen var å møte folk med samme interesse, lærere som motiverte oss til å bli gode i yrket og for gode muligheter for lærlingplass. Dette er en mulighet til å være kreativ, og ikke minst man utvikler seg hele tiden!
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Norsk Frisørskole:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(5,0)
Basert på 3 omtaler