Backend-utvikling

Noroff
Sammendrag
Fagskole
Nettstudier
1 år (heltid), 2 år (deltid)
Heltid/deltid
Støttet av lånekassen
Kontakt Noroff
Nettstudier

Backend-utvikling

Fagskoleutdanning i Backend-utvikling

Bli backend-utvikler og jobb med fremtidens nettløsninger. 

Backend-utviklere gjør jobben som ikke er synlig for det blotte øyet, men som er svært viktig for en programvares funksjonalitet. De utvikler kjernen i løsningen, og jobber med mange ulike typer teknologi. Det er et arbeidsfelt i stor utvikling, og som backend-utvikler vil du alltid kunne utvikle din kompetanse og lære ny teknologi.

Backend-utviklere har en nøkkelrolle i enhver organisasjon som tilbyr tjenester via nett, og er essensielle i arbeidet med utvikling og vedlikehold av alle former for serverbaserte programvareløsninger. Som backend-utvikler må man ofte samarbeide med frontend-utviklere, men man kan også jobbe selvstendig. Dette krever at man har god kompetanse om utviklingen av komplette og robuste løsninger, og at man kan integrere dette med moderne frontend-teknologi.

Høy etterspørsel og mange jobbmuligheter

Som backend-utvikler med erfaring innen programmeringsspråk, forståelse av utviklingsfaser, og kjennskap til frontend-språk, vil din kompetanse være høyt etterspurt på arbeidsmarkedet. På studiet vil du lære tekniske programmeringsferdigheter som er sentrale i yrket. Du vil også lære supplerende ferdigheter som vil gjøre deg klar til jobb, enten selvstendig eller som et produktivt medlem i et utviklerteam.

Formålet med studiet

Studiet fokuserer på praktiske ferdigheter og anvendbare løsninger innen utviklingen av serverbaserte løsninger. Alle aspekter ved webutvikling dekkes, og du vil presenteres for teknologien som faktisk brukes i bransjen.

Underveis i studiet vil du få praktiske oppgaver som sikrer at du vil ha evnen til å utføre utvikling i praksis med hjelp av relevant teori. Studentene vil utvikle sin kompetanse gjennom profesjonelle arbeids- og programvaremetodikker som ofte brukes av profesjonelle backend-utviklere.

For kontakt eller mer informasjon om Backend-utvikling, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

jobbmuligheter

Etter studiet vil du kunne jobbe i både nasjonale og internasjonale selskaper som har behov for backend-utviklere. Backend-utviklere spiller en kritisk rolle i virksomheters teknologiske løsninger, og det er mange stillinger på arbeidsmarkedet som er relevante for backend-utviklere. Du vil kunne søke stillinger som in-house-utvikler for en bedrift, eller du kan jobbe for et spesialisert utviklerfirma som utvikler tjenester for klienter.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller yrkesrettet utdanning med fagbrev. Det kan også søkes på grunnlag av realkompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Fagskolegrad (Professional Degree) 60 studiepoeng

Kostnader

Heltid: 42.000,- per semester
Deltid: 21.000,- per semester

Hvorfor velge Noroff?

Tett på arbeidslivet

Støttet av lånekassen

Ettertraktet utdanning

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Backend-utvikling.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Noroff

Noroff

Tordenskjolds Gate 9
4612 Kristiansand

Tlf: 38 00 00 00
Fax 38 00 00 01
www.noroff.no


Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 1

Basert på 1 omtaler

anonym1

du får INGENTING uten om LinkedIn videoer med quiz spm fra linked in. 1.5 lærer hvor den 1 er master student og 300+ elever. Dette er så ekstremt frustrerende, ikke en eneste time, ikke ett eneste møte med ''lærene'', ikke en gang sagt hallo ved oppstart. 200% selvstudie med dokumentasjon og LinkedIn learning. Spar pengene ved å kjøp deg LinkedI...

Mathilde Kommentar:
Hei. Tusen takk for din tilbakemelding. Vi setter pris på både ris og ros som omhandler våre studier og det å være student hos oss. Vi ønsker gjerne å høre mer om din opplevelse, og håper du vil sende oss en mail til utdanning@noroff.no. Hilsen Mathilde, Noroff.
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Backend-utvikling:

OMTALER
Vurdering
(1,0)
Basert på 1 omtaler