Vis studentum.no som: Mobil

3D design og animasjon

Noroff
Sammendrag
Heltid
1 år
Fagskole
Oppstart: Kontakt Noroff - Oslo
Søknadsfrist: Kontakt Noroff
Ja

3D design og animasjon ved Noroff

3D design

3D design og animasjon

Bli en 3D-designer og skap naturtro animasjoner, miljøer og visualiseringer. Gi liv til spill og filmer, og lag 3D-bilder av fremtidige produkter.

Som 3D-designer bruker du programvare og datakraft for å lage overbevisende bilder. 3D-bilder og animasjoner kan ha mange ulike formål innen kreative og tekniske næringer. Uansett hva det skal brukes til er trinnene i skapelsesprosessen like.

Å modellere 3D-figurer

Som 3D-designer er man en slags skulptør, men jobber med digitale verktøy fremfor leire eller metall. Ved modellering bygger man en modell av forskjellige typer objekter som manipuleres og formes. Dette kan for eksempel være arkitektur, interiør, fremkomstmidler eller fantasikarakterer.

3d modellering

Forberedt på arbeidslivet

3D er en blanding av både teknisk kunnskap og artistiske egenskaper. På Noroff er vi bevisste på dette og tilrettelegger for kombinasjonen av formgivningsferdigheter og tekniske verktøy.

Oppgavene og arbeidsmetodene i 3D design og animasjon er laget for å ligne mest mulig på virkelige arbeidssituasjoner som venter deg i bransjen. Slik blir du godt forberedt på arbeidslivet.

Mål for studiet

Når du er ferdig på Noroff skal du kunne planlegge 3D-prosjekter, forutse utfordringer og løse problemer på en konstruktiv måte. Til slutt skal du kunne skape og levere solide produkter.

Du skal kunne lage og animere figurer og objekter på en troverdig måte, og lage systemer for å kunne animere dem. Når karakterene er ferdig animert lyssettes miljøet for å skape stemning. Til slutt ender opp med en filmsnutt eller et stillbilde.

Videre studier/jobbmuligheter

Videreutdanning

De fleste 3D design og animasjon-studenter velger å fortsette på ett av våre toårige 3D-studier, 3D spilldesign og 3D filmproduksjon. Etter to år ved Noroff Fagskole har du, avhengig av hvilket andreår du tar, muligheten til å søke påbygging til Bachelor ved Noroff Høyskole, eller ta en bachelor i utlandet på Teesside University i England, Deakin University i Australia eller University of South Wales i Storbrittania.

Muligheter i jobbverdenen

3D-designere gjør fantastiske jobber i et mangfold av næringer. Arkitektvisualisering handler om å bygge digitale hus og leiligheter i 3D for å vise hvordan nybygg vil se ut og fungere før et eneste spadetak er tatt. Innen reklamebransjen lager 3D-designeren annonser til trykk, animasjoner til nettsider og animerte reklamer for kino og TV.

3D-designeren kan jobbe for salgs-, opplærings- og prosjekteringsformål. 3D-printere er også på full fart inn i markedet. Hvem vet hvilke muligheter det vil gi flinke 3D-designere i nærmeste framtid?

Opptakskrav/Søknad

Fullført og bestått treårig videregående opplæring.

Det kan også søkes på grunnlag av realkompetanse. Kontakt Noroff for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Fagskolepoeng: 60

Kostnader

Pris nett

34.000,- per semester heltid
17.000,-  per semester deltid

Pris klasserom

56.250,- per semester.

+ Kr 1.500,- i registreringsavgift

Godkjenninger

Godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse. NOKUT-godkjent.

Videopresentasjon

3D design og animasjon utdanning på Noroff Instituttet

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen 3D design og animasjon.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Noroff

Noroff

NOROFF - SCHOOL OF TECHNOLOGY AND DIGITAL MEDIA

Hos Noroff studerer fremtidens digitale innovatører. Fra første dag får du være hands-on. Fra første dag følger næringslivet med på ditt utdanningsløp. Vi har satt oss i arbeidsgiverstolen og laget en ønskeliste. Deretter har vi laget studieplanen.

Noroff er en livsstil. Du kommer til å bytte jobb flere ganger gjennom livet, men utdannelsen din forblir en del av din identitet. Derfor tror vi på dannelse av mennesker, utdannelse gjennom hands-on training, og ønsker å gjøre deg klar for mestring.

Vi betjener studenter i et teknologidrevet univers og istandsetter for et digitalt yrkesliv. Vår grunntanke er at du på din første arbeidsdag er klar. Til arbeid.

Noroff har i flere tiår utdannet blant annet digitale etterforskere, filmfotografer og produsenter, 3D-animatører, grafiske designere, digitale markedsførere, spilldesignere, systemadministratorer, musikkprodusenter.

Vår visjon er at Noroff-utdannede skal være first movers. Først ute med å utvikle nye metoder, først på location, i fremste kompetanserekke – de første til å skape nye stillingstitler, nye markeder.

Vårt mangfoldige studietilbud er under stadig utvikling, og skaleres hele tiden tett opp mot arbeidsmarkedet, og innbefatter blant annet bachelorprogram ved Noroff Høyskole og fagspesialisering ved Noroff Fagskole.

Våre campus:

  • Oslo
  • Bergen
  • Stavanger
  • Kristiansand
  • Nettstudier

Alle utdanningstilbud ved Noroff er godkjent av NOKUT og våre studier er godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse for Utdanning.

Les mer på noroff.no.

Noroff

Vis alle utdanninger fra Noroff

Kontaktinformasjon til Noroff

Noroff

Elvegata 2A
4608 Kristiansand

Tlf: 38 00 00 00
www.noroff.no


Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 1 omtaler

Ina Stokland
(5)
Jeg startet på Noroff uten veldig mye kunnskap om 3D design og animasjon, men etter bare noen få måneder har jeg lært mer enn jeg trodde var mulig på så kort tid. Det er ikke bare en skole, men en plass jeg blir tilegnet kunnskap for å følge mine drømmer i fremtiden. Jeg er veldig fornøyd med studiet og har funnet meg godt til rette i dette fant...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra 3D design og animasjon:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Vurdering
(5,0)
Basert på 1 omtaler