Vis studentum.no som: Mobil

Omtale for Norges grønne fagskole – Vea

Gjennomsnittsrangering: 4,8

Basert på 13 omtaler

Rebecca Fon
Vea er en skole som har gode lærere, som hjelper en når en trenger hjelp. Det er en skole som har godt miljø, og kjekt personale. Skolen og lærerne passer på at man lærer det man trenger.
Hanne
Ett helt fantastisk studie med flinke lærere og en fin plass og ha utdanning på.
Lena Magerøy
Tar gartner voksen deltid nå, er ferdig til sommeren. Trives utrolig godt på Vea, de fleste lærerne er kunnskapsrike og entusiastiske, og miljøet i klassen vår er kjempebra! Området rundt skolen er flott, der kan vi studere mange ulike planter, sette teori om i praksis, eller bare nyte naturen og utsikten mot Mjøsa. Løp og søk!
M.B.
Gikk Botanisk Design for noen år siden og det var veldig nyttig! Det jeg syns var flott var at du har muligheten til å få undervisning i mesterbrev og så ta eksamen. Et flott tilbud for alle som ønsker å videreutvikler seg innenfor blomsterdekorering og kanskje starte for seg selv etterhvert? Da kommer mesterbrevet godt med!
M.B.
Jeg gikk VG2 Blomsterdekoratør for noen år siden og det var det beste året i mitt liv. Har aldri hatt så høy snittkarakter før. Skolen har et fantastisk miljø. Har fortsatt kontakt med noen av de jeg gikk i klasse med. Anbefaler Vea på det sterkeste til alle som ønsker å bli blomsterdekoratører!
Maja
Hadde et utrolig bra og lærerikt år på botanisk design. Det beste er de dyktige lærerne som genuint er interessert i at du skal lykkes og trives på skolen.
Renate Vestbakken
Gikk blomsterdekoratør heltid og bodde på Vea det året. Det beste året i mitt skoleliv, uten tvil! Kjempeflotte og inspirerende omgivelser, faglig dyktige lærere og hyggelige folk. Helt super skole.
Nina
Vea är en fin skola och fantastiskt engagerade lärare och personal. Botanisk design och året på Vea och i Norge är bland det bästa jag gjort både yrkesmässigt och personligt plan. Idag har jag egen blomsterbutik med grundläggande lärdom och inspiration från utbildningen 😊
Bjørg Slettvold
Dyktige lærere og ansatte, med fagkunnskap, omsorg og innsikt i mellommenneskelige forhold. Grøntområdene gir deg tilgang til økt kunnskap, i tillegg til avkobling. Et godt sted å være.
monika bebenek
Very inspiring and power giving kurs with exellent teachers
S. Skjennem
Fantastisk fint år med deltids-studiet i eksperimentell formgiving med plantematerialer! Inspirerende, variert, nytenkende og eksperimentelt. Flott opplegg.
Hans
Gikk park- og hagedrift i 2008-2011. Var helt blank i grøntfaget men opplegget på Vea var lagt opp til at alle skulle med, vel og merke med god egeninnsats. Samholdet og fagmiljøet i klassen var også en avgjørende faktor. Anbefaler PH til alle grøntpersoner.
Magnus Nyheim
Etter to år på Vea fikk jeg stor økning i min kompetanse som anleggsgartner. Jeg fikk også et nytt og grundigere syn på fagfeltet. Anleggsgartnerteknikker er en knallgod utdanning for å gå grundigere i det praktiske faget.
Meld deg på vårt nyhetsbrev

*