Vis studentum.no som: Mobil

Blomsterfaglig konseptutvikling og ledelse

Norges grønne fagskole – Vea
Sammendrag
Deltid
1 år (samlingsbasert)
Fagskole
Oppstart: 24. august 2020 - Moelv
Søknadsfrist: 15. april 2020
Ja

Blomsterfaglig konseptutvikling og ledelse

videreutdanning for blomsterdekoratører - norges grønne fagskole vea

Fagskoleutdanning i Blomsterfaglig konseptutvikling og ledelse

Fagskolestudiet Blomsterfaglig konseptutvikling og ledelse er en høyere yrkesfaglig utdanning for blomsterdekoratører. Etter endt utdanning har du opparbeidet deg kompetanse innen det å drive blomsterfaglig konseptutvikling og ledelse, salg, service og utstillingsteknikk. Studiet gir 30 studiepoeng.

Beskrivelse av studiet

Utøvelse av blomsterfaglig ledelse og utvikling av nye forretningskonsepter rettet mot blomsterdekoratørbransjen, står sentralt i dette studiet. Du får kompetanse i det å veilede kolleger og lærlinger, og utvikle en god servicekultur i bedriften. Innsalg av blomsterarbeider til kunder, det å lage utstillinger og utforming av konkurransedyktige anbud er også en viktig del av studiet.

Oppbygging av studiet

Blomsterfaglig konseptutvikling og ledelse er en av tre moduler som inngår i fagskoleutdanningen Botanisk design og ledelse. Du kan velge å ta en av modulene, eller alle, over to eller tre år.

Faglig innhold

  • Konseptutvikling
  • Faglig innovasjon
  • Anvendt botanikk
  • Faglig ledelse og veiledning
  • Kulturforståelse

Tittel

Blomsterfaglig konseptutvikling og ledelse gir ingen selvstendig tittel, men kan kombineres med Blomsterfaglig produktutvikling, samt Bedriftsledelse slik at du oppnår tittelen Fagskolekandidat Botanisk design og ledelse.

Fleksibel utdanning

Fagskoleutdanningen er nettbasert med samlinger. Undervisning og veiledning foregår både stedbasert på samlingene og nettbasert mellom samlingene.

For kontakt eller mer informasjon om Blomsterfaglig konseptutvikling og ledelse, vennligst fyll inn en interessemelding.

Samlinger

7 samlinger à 3 dager (Onsdag til fredag).

Ta kontakt for oversikt over samlingsuker. 

Opptakskrav/Søknad

Fagbrev i blomsterdekoratørfaget eller tilsvarende realkompetanse.*

**Realkompetanse er kunnskaper som søkeren har fått gjennom yrkespraksis, betalt eller ubetalt arbeid, organisasjonsarbeid, utdanning, eller tilegnet på annen måte.

Studiefakta, Tittel m.m

Fagskoleutdanning (30 fagskolepoeng).

Blomsterfaglig konseptutvikling og ledelse gir ingen selvstendig tittel, men kan kombineres med Blomsterfaglig produktutvikling samt Bedriftsledelse slik at du oppnår tittelen Fagskolekandidat Botanisk design og ledelse.

Kostnader

9000,-

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Blomsterfaglig konseptutvikling og ledelse.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Norges grønne fagskole – Vea

Norges grønne fagskole – Vea

Norges grønne fagskole – Vea

Norges grønne fagskole – Vea er en fagskole  som ligger i Ringsaker kommune. I lokaltraktene kalles skolen bare for Vea, og skolen er kjent både innenfor og utenfor rikets grenser. 

Vea tilbyr fagskolutdanning for gartnere, anleggsgartnere, blomsterdekoratører og mange andre håndverksfag. Vi har studenter som ønsker spesialkompetanse og utvikling innen sitt fagområde og derfor tilbyr vi fleksible utdanninger. Fagskoleutdanningene er fleksible ved at de tilbys nettbasert med samlinger. Utdanningstilbud for voksne på videregående nivå, tilbys både på heltid og deltid.

På videregående nivå tilbyr vi Vg2 Blomsterdekoratør, og for voksne elever tilbyr vi tilsvarende utdanning innen blomsterdekoratørfag og gartnerfag.

Vea er den første fagskolen som har fått fagområdegodkjenning av NOKUT, og har fra april 2012 vært godkjent tilbyder av utdanninger innen «Grønne design- og miljøfag»

En av de beste skolene innen sine fagfelt

På Vea finnes studenter fra forskjellige stadier i livet; de som har fullført første året på videregående i ordinært løp, de som har tatt en utdannelse tidligere, men som ønsker nye utfordringer i voksen alder, og de som ønsker seg en høyere utdannelse innen sitt fagområde.

Vea er kjent for å være en av de beste skolene innen sine fagfelt. Her har mange av de fremste og mest anerkjente blomsterdekoratørene i Norge blitt utdannet –inkludert flere norgesmestere og en verdensmester!

norges grønne fagskole - vea

Bo på Vea 

På Vea finnes flere bygninger med hybler, alle med beliggenhet på skolens område. Vea har til sammen 47 hybler som leies ut til studenter. Felles for disse er eget rom med seng, skrivebord og vask. Du deler stue, kjøkken og bad med flere av de andre som har hybel i samme hus, hvor du på kjøkkenet kan ordne med frokost og kveldsmat selv. I tillegg kan du benytte Peisestua i "Det gamle internatet" til sosialt samvær, og badstua til avslapning. Nærhet til egen strand gir mulighet for et forfriskende bad i Mjøsa!

Vis alle utdanninger fra Norges grønne fagskole – Vea

Kontaktinformasjon til Norges grønne fagskole – Vea

Norges grønne fagskole – Vea

Turistveien 92
2390 Moelv

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Blomsterfaglig konseptutvikling og ledelse:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Eksepsjonelt konkurransedyktig e...

Karianne Storvik var sulten på å utvikle seg videre etter å ha tatt fagbrev som blomsterdekoratør, og har tatt to fagskoleutdanninger ved Norges grønne fagskole – Vea.

Les mer
En students erfaring med Botanis...

Ingrid Marie Aarre er student på fagskoleutdanningen Botanisk design og ledelse. Hun mener flere burde øke kompetansen sin, ved å velge fagskoleutdanning. Les mer om hennes erfaring med Vea her!

Les mer