Vis studentum.no som: Mobil

Pianostemmer - høgskolekandidat

Norges Musikkhøgskole

Pianostemmer - høgskolekandidat

Du vil med dette studiet fordype deg i de tekniske sidene ved pianoet og samtidig få et faglig grunnlag du kan bruke som profesjonell pianostemmer.

Musikkhøgskolen tilbyr landets eneste pianostemmerutdanning, og gir deg gode rammer for et solid faglig forankret studieløp.

Har du grunnleggende kunnskap om musikk og liker nøyaktig arbeid? Da kan dette studie være et godt valg. Du bør ha en sans for detaljer, kunne håndtere verktøy og være nysgjerrig på pianoets tekniske og fysiske egenskaper. Pianostemmerfaget inneholder mye fysisk arbeid og passer godt for deg som liker å jobbe med hele kroppen.

Gjennom ulike praktiske og teoretiske emner vil du i løpet av to år ha kunnskap nok til å jobbe selvstendig som pianostemmer.

Etter endt studium

Etter studiet vil du også ha fått et nettverk av kolleger, og du får muligheten til å jobbe som pianostemmer og med mekanikkarbeid ved en rekke institusjoner – i tillegg til som frilanser. Det er mange jobbmuligheter både sentralt og regionalt.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskravene er generell studiekompetanse og bestått opptaksprøve . Fordel med bakgrunn innen musikk og erfaring og/eller utdanning innenfor håndverksfag.

Norges Musikkhøgskole

Norges musikkhøgskole 

Norges musikkhøgskole (NMH) er en kunstfaglig og vitenskapelig høgskole med over 750 studieplasser.

Musikkhøgskolen utdanner morgendagens profesjonelle utøvere, kirkemusikere, dirigenter, komponister, musikkteknologer, musikkpedagoger og musikkterapeuter.

Norges største fagmiljøer i musikk

Musikkhøgskolens kvalitet er mulig med svært kompetente fagpersoner. Over 350 årsverk ansatte innen mange sjangre og spesialiseringer sikrer god bredde i undervisning, forskning og formidling. Musikkhøgskolen har derfor sterke fagmiljøer innen utøvende, pedagogiske, teoretiske og skapende musikkfag.

Historien til Norges musikkhøgskolestarter i 1973, men høgskolen har en musikalsk arv tilbake til 1800-tallet, med utgangspunkt i musikerfamilien Lindeman.

Blant Europas beste

Musikkhøgskolen har flotte konsertsaler, lydstudioer, Norges største musikkfaglige bibliotek og Oslos største samling av historiske instrumenter. Lokalene er blant Europas beste og mest moderne  for musikkutdanning. Med velutstyrte spesialrom for undervisning, musikkforskning, kreativitet og musikkutfoldelse gis studenter og ansatte optimale ressurser.

Vis alle utdanninger fra Norges Musikkhøgskole

Kontaktinformasjon til Norges Musikkhøgskole

Norges Musikkhøgskole

Slemdalsveien 11
0369 Oslo

Tlf: 23 36 70 00
Fax 23 36 70 01
www.nmh.no

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!