Vis studentum.no som: Mobil

Musikkpedagogikk - Master

Norges Musikkhøgskole
Sammendrag
Heltid/deltid
2-4 år
Master, 2 år
Ja

Musikkpedagogikk - Master

Mastergradsstudiet i musikkpedagogikk

Mastergradsstudiet i musikkpedagogikk


I mastergradsstudiet i musikkpedagogikk får man muligheten til å fordype seg innenfor områder man er spesielt interessert i innen musikkformidling og musikkundervisning.

Mastergradsstudiet i musikkpedagogikk har tre hoveddeler:

 • musikkpedagogisk teori
 • masteroppgave
 • støttearbeid


 • Mastergradsstudiet i musikkpedagogikker lagd slik at man kan gjennomføre det som et deltidsstudium, da på tre til fire år. Undervisningen i musikkteori foregår i samlinger, men undervisningen er ikke obligatorisk.

  Opptakskrav/Søknad

  For å søke studiet må du en ha fullført tre- eller fireårig bachelorgrad eller tilsvarende utdanning med minimum 80 studiepoeng i musikk og godkjent lærerutdanning. Man må også i gjennom en opptaksprøve. Denne består av en skriftlig og en muntlig del.

  Studiefakta, Tittel m.m

  Mastergrad

  Mer informasjon

  Om du ønsker å vite mer om Mastergradsstudiet i musikkpedagogikk og studiemulighetene her så kan du klikke deg videre til studiets hjemmeside. Du kan også fylle ut interessemeldingen nedenfor.

  Norges Musikkhøgskole

  Norges musikkhøgskole 

  Norges musikkhøgskole (NMH) er en kunstfaglig og vitenskapelig høgskole med over 750 studieplasser.

  Musikkhøgskolen utdanner morgendagens profesjonelle utøvere, kirkemusikere, dirigenter, komponister, musikkteknologer, musikkpedagoger og musikkterapeuter.

  Norges største fagmiljøer i musikk

  Musikkhøgskolens kvalitet er mulig med svært kompetente fagpersoner. Over 350 årsverk ansatte innen mange sjangre og spesialiseringer sikrer god bredde i undervisning, forskning og formidling. Musikkhøgskolen har derfor sterke fagmiljøer innen utøvende, pedagogiske, teoretiske og skapende musikkfag.

  Historien til Norges musikkhøgskolestarter i 1973, men høgskolen har en musikalsk arv tilbake til 1800-tallet, med utgangspunkt i musikerfamilien Lindeman.

  Blant Europas beste

  Musikkhøgskolen har flotte konsertsaler, lydstudioer, Norges største musikkfaglige bibliotek og Oslos største samling av historiske instrumenter. Lokalene er blant Europas beste og mest moderne  for musikkutdanning. Med velutstyrte spesialrom for undervisning, musikkforskning, kreativitet og musikkutfoldelse gis studenter og ansatte optimale ressurser.

  Vis alle utdanninger fra Norges Musikkhøgskole

  Kontaktinformasjon til Norges Musikkhøgskole

  Norges Musikkhøgskole

  Slemdalsveien 11
  0369 Oslo

  Tlf: 23 36 70 00
  www.nmh.no

  Studiested

  OMTALER

  Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!