Vis studentum.no som: Mobil

Kirkemusikk - Master

Norges Musikkhøgskole

Kirkemusikk - Master

Master i kirkemusikk

Mastergradsstudiet i kirkemusikk

Mastergradsstudiet i kirkemusikk er en musikkfaglig utdanning som er rettet mot fordypning i det kirkemusikalske fagområdet.

Mastergradsstudiet i kirkemusikk inneholder tre hoveddeler:

 • kirkemusikalske emner
 • masterarbeid
 • støtteemner
 • Opptakskrav/Søknad

  Tre- eller fireårig bachelorgrad i kirkemusikk eller tilsvarende. Nivå ved opptaksprøven forventes å være tilsvarende fireårig bachelorutdanning i kirkemusikk.

  Studiefakta, Tittel m.m

  Mastergrad

  Mer informasjon

  Om du ønsker å vite mer om Mastergradsstudiet i kirkemusikk og studiemulighetene her så kan du klikke deg videre til studiets hjemmeside. Du kan også fylle ut interessemeldingen nedenfor.

  Norges Musikkhøgskole

  Norges musikkhøgskole 

  Norges musikkhøgskole (NMH) er en kunstfaglig og vitenskapelig høgskole med over 750 studieplasser.

  Musikkhøgskolen utdanner morgendagens profesjonelle utøvere, kirkemusikere, dirigenter, komponister, musikkteknologer, musikkpedagoger og musikkterapeuter.

  Norges største fagmiljøer i musikk

  Musikkhøgskolens kvalitet er mulig med svært kompetente fagpersoner. Over 350 årsverk ansatte innen mange sjangre og spesialiseringer sikrer god bredde i undervisning, forskning og formidling. Musikkhøgskolen har derfor sterke fagmiljøer innen utøvende, pedagogiske, teoretiske og skapende musikkfag.

  Historien til Norges musikkhøgskolestarter i 1973, men høgskolen har en musikalsk arv tilbake til 1800-tallet, med utgangspunkt i musikerfamilien Lindeman.

  Blant Europas beste

  Musikkhøgskolen har flotte konsertsaler, lydstudioer, Norges største musikkfaglige bibliotek og Oslos største samling av historiske instrumenter. Lokalene er blant Europas beste og mest moderne  for musikkutdanning. Med velutstyrte spesialrom for undervisning, musikkforskning, kreativitet og musikkutfoldelse gis studenter og ansatte optimale ressurser.

  Vis alle utdanninger fra Norges Musikkhøgskole

  Kontaktinformasjon til Norges Musikkhøgskole

  Norges Musikkhøgskole

  Slemdalsveien 11
  0369 Oslo

  Tlf: 23 36 70 00
  www.nmh.no

  Studiested

  OMTALER

  Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!