Vis studentum.no som: Mobil

Diplomstudiet i utøving - Master

Norges Musikkhøgskole

Diplomstudiet i utøving - Master

Diplomstudiet i utøving

Diplomstudiet i utøving


Diplomstudiet i utøving er for spesielt talentfulle studenter og ensembler. Det innebærer at studiet er på aller høyeste musikalsk nivå. Studenter som tas opp til studiet må kunne vise svært høyt utøvende nivå og særlige forutsetninger.

Kun få plasser


Så langt det er mulig ønsker høgskolen å være overbevist om at de som tas opp vil kunne presenteres som solist eller ensemble på meget godt nasjonalt nivå etter to års studier. Til dette studiet tas det opp svært få studenter, og kun etablerte ensembler kan søke opptak til et kammermusikalsk rettet diplomstudium.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav er tre- eller fireårig bachelorgrad i musikk eller tilsvarende, med minimum 80 studiepoeng utøvende fag. Opptak til diplomstudiet i utøving skjer ut fra vurdering av søkerens musikalske og kunstneriske muligheter.

Studiefakta, Tittel m.m

Diplomstudie

Mer informasjon

Om du ønsker å vite mer om Diplomstudiet i utøving og studiemulighetene her så kan du klikke deg videre til studiets hjemmeside. Du kan også fylle ut interessemeldingen nedenfor.

Norges Musikkhøgskole

Norges musikkhøgskole 

Norges musikkhøgskole (NMH) er en kunstfaglig og vitenskapelig høgskole med over 750 studieplasser.

Musikkhøgskolen utdanner morgendagens profesjonelle utøvere, kirkemusikere, dirigenter, komponister, musikkteknologer, musikkpedagoger og musikkterapeuter.

Norges største fagmiljøer i musikk

Musikkhøgskolens kvalitet er mulig med svært kompetente fagpersoner. Over 350 årsverk ansatte innen mange sjangre og spesialiseringer sikrer god bredde i undervisning, forskning og formidling. Musikkhøgskolen har derfor sterke fagmiljøer innen utøvende, pedagogiske, teoretiske og skapende musikkfag.

Historien til Norges musikkhøgskolestarter i 1973, men høgskolen har en musikalsk arv tilbake til 1800-tallet, med utgangspunkt i musikerfamilien Lindeman.

Blant Europas beste

Musikkhøgskolen har flotte konsertsaler, lydstudioer, Norges største musikkfaglige bibliotek og Oslos største samling av historiske instrumenter. Lokalene er blant Europas beste og mest moderne  for musikkutdanning. Med velutstyrte spesialrom for undervisning, musikkforskning, kreativitet og musikkutfoldelse gis studenter og ansatte optimale ressurser.

Vis alle utdanninger fra Norges Musikkhøgskole

Kontaktinformasjon til Norges Musikkhøgskole

Norges Musikkhøgskole

Slemdalsveien 11
0369 Oslo

Tlf: 23 36 70 00
www.nmh.no

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!