Vis studentum.no som: Mobil

Teknologi (sivilingeniør) - Maskin, prosess- og produktutvikling

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Teknologi (sivilingeniør) - Maskin, prosess- og produktutvikling

5-årig master i Teknologi (sivilingeniør) - Maskin, prosess- og produktutvikling

Du kan arbeide med både teoretiske oppgaver, utvikling av tekniske løsninger og prototypdesign, i tillegg til å gi faglige råd og å få ting til å virke i praksis.
Arbeidsområder kan være alt fra utvikling og design av nye maskiner og produkter til prosessteknikk for industri, rådgivende ingeniørforetak og egen virksomhet.

Hva lærer jeg?

Du lærer å utnytte naturlovene og å bruke tekniske kunnskaper. Du stimulerer din kreativitet i retning av å utvikle produktideer og designe nye teknologiske løsninger. UMB har et sterkt forskingsmiljø innen teknologi og biologi og mange ulike typer næringslivsprosjekter du kan delta i og lære mye av. UMB-prosjektene rettes mot fornybar energi, eksempelvis design av offshore vindkraftverk, bruk av lette resirkulerbare materialer i kjøretøyer, maskiner og ulike former for nytte- og bruksgjenstander. Studiet har sterk fokus på naturen, og utvikling av teknologi og prosesser som ikke skader miljøet, for å gi deg en framtidsrettet utdanning.

 

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse + R1 + R2 + Fysikk 1, eller generell studiekompetanse + 3MX + 2FY, eller 1-årig forkurs for ingeniørutdanning og maritim høyskoleutdanning.

Studiefakta, Tittel m.m

Master

Studiepoeng (ECTS)

300

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU)

1. januar 2014 ble Norges Veterinærhøyskole (NVH) og Universitetet for miljø-og biovitenskap (UMB) fusjonert til NMBU - Norges miljø- og biovitenskaplige universitet. Veterinærmiljøene flytter inn i nytt bygg på Campus Ås i 2019.

Det "nye" moderne universitetet NMBU sitt mål er å være en sentral aktør innen miljø- og biovitenskapene med vekt på kjerneområdene; biologi, mat, miljø, areal- og naturressursforvaltning med tilhørende estetiske og teknologiske fag.

Universitetet har i dag 5200 studenter, 1700 ansatte og 64 studieprogram fordelt på tre fakulteter:

  • Fakultet for miljøvitenskap og teknologi
  • Fakultet for samfunnsvitenskap
  • Fakultet for veterinærmedisin og biovitenskap

Undervisning og forskning ved skolen omfatter arealplanlegging og eiendomsfag, plantevitenskap, veterinærmedisin, husdyrfag, karttekniske fag, landskapsarkitektur, naturforvaltning, naturvitenskapelige fag, matvitenskap, skogfag, teknologiske fag, økonomi- og ressursforvaltning og akvakultur.

Vis alle utdanninger fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Kontaktinformasjon til Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Chr. M. Falsens vei 1
1430 Ås

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!