Vis studentum.no som: Mobil

Økonomi og administrasjon (Siviløkonom) - Master - Master

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Økonomi og administrasjon (Siviløkonom) - Master - Master

Hvorfor studere Master i Økonomi og administrasjon (Siviløkonom)?
I studiet vil du lære om og analysere dagsaktuelle og relevante problemstillinger innen bedriftsøkonomi, bærekraft og globale utfordringer i et ledelsesperpektiv. Vi tilbyr seks ulike spesialiseringer.

Hva lærer jeg?
Programmet tilbyr spesialiseringer i Business Analytics, Økonomisk styring, Finans og Strategisk ledelse, Energi-, klima-,og miljøøkonomi og Agribusiness and Food Economics.

Business Analytics kombinerer datavitenskap og økonomi, og gir deg nyttige verktøy for arbeidsoppgaver i en moderne digitalisert bedrift. Økonomisk styring gir innsikt i hvordan analysere, forstå og styre verdiskapningen i en virksomhet. Fordypning innen finans gir deg kunnskap om finansmarkedsanalyse, hvordan aksjemarkeder fungerer og forvaltning av disse. Strategisk ledelse handler om å sette langsiktige mål, strategier og ledelse for å oppnå disse målene. Energi-, klima-, og miljøøkonomi handler om å forstå og anvende økonomisk teori og metoder for løse aktuelle problemstillinger fremover. Agribusiness and Food Economics gir deg innsikt i matvarepolitikk, distribusjon og handel i nasjonalt og internasjonalt perspektiv.

Hva blir jeg?
Siviløkonomer har gode jobbmuligheter. Våre nyutdannede kandidater har blant annet fått stillinger som prosjektledere, konsulenter, traineer, controllere og analytikere i små og større organisasjoner, både i offentlig og privat sektor. Studiet gir deg en god plattform for lederjobber og andre viktige posisjoner i samfunnet.

Les mer om master i Økonomi og administrasjon (Siviløkonom)

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU)

1. januar 2014 ble Norges Veterinærhøyskole (NVH) og Universitetet for miljø-og biovitenskap (UMB) fusjonert til NMBU - Norges miljø- og biovitenskaplige universitet. Veterinærmiljøene flytter inn i nytt bygg på Campus Ås i 2019.

Det "nye" moderne universitetet NMBU sitt mål er å være en sentral aktør innen miljø- og biovitenskapene med vekt på kjerneområdene; biologi, mat, miljø, areal- og naturressursforvaltning med tilhørende estetiske og teknologiske fag.

Universitetet har i dag 5200 studenter, 1700 ansatte og 64 studieprogram fordelt på tre fakulteter:

  • Fakultet for miljøvitenskap og teknologi
  • Fakultet for samfunnsvitenskap
  • Fakultet for veterinærmedisin og biovitenskap

Undervisning og forskning ved skolen omfatter arealplanlegging og eiendomsfag, plantevitenskap, veterinærmedisin, husdyrfag, karttekniske fag, landskapsarkitektur, naturforvaltning, naturvitenskapelige fag, matvitenskap, skogfag, teknologiske fag, økonomi- og ressursforvaltning og akvakultur.

Vis alle utdanninger fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Kontaktinformasjon til Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Chr. M. Falsens vei 1
1430 Ås

Tlf: 67 23 00 00
Fax 64 96 50 01
www.nmbu.no


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!