Vis studentum.no som: Mobil

Industriell økonomi - teknologi (sivilingeniør)

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Sammendrag
Integrert Master
Ås
5 år
Heltid
Høst
Klasserom

Industriell økonomi - teknologi (sivilingeniør)

Mastergraden gir deg en grundig innføring i realfag og grunnprinsipper innen teknologi, digitalisering og økonomi. Du lærer også mye om praktisk bruk av fagene gjennom involvering med næringslivet. Du får verdifull erfaring med praktisk problemløsing og muligheten til å jobbe tverrfaglig.

Du kan velge mellom følgende spesialiseringer de to siste årene av masterstudiet: Maskinteknikk, produktutvikling, energifysikk, vann- og miljøteknikk, byggeteknikk, prosessteknikk og datavitenskap.

Programmet tilbyr følgende økonomifordypninger: Bedriftsøkonomi, energiøkonomi og miljøøkonomi. 

Studentinnovasjon praktiseres gjennom EIK Lab, hvor du får støtte til å utvikle egne idéer. Flere av våre studenter har startet spennende studentbedrifter i løpet av studietiden. Ved NMBU utdanner vi studenter med vekt på miljø og bærekraft. Dette betyr at studiet gir deg oppdatert kompetanse sett i lys av miljø- og bærekraftsutfordringer. Dette er en kompetanse som er ettertraktet i næringslivet og offentlig sektor.

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU)

1. januar 2014 ble Norges Veterinærhøyskole (NVH) og Universitetet for miljø-og biovitenskap (UMB) fusjonert til NMBU - Norges miljø- og biovitenskaplige universitet. Veterinærmiljøene flytter inn i nytt bygg på Campus Ås i 2019.

Det "nye" moderne universitetet NMBU sitt mål er å være en sentral aktør innen miljø- og biovitenskapene med vekt på kjerneområdene; biologi, mat, miljø, areal- og naturressursforvaltning med tilhørende estetiske og teknologiske fag.

Universitetet har i dag 5200 studenter, 1700 ansatte og 64 studieprogram fordelt på tre fakulteter:

  • Fakultet for miljøvitenskap og teknologi
  • Fakultet for samfunnsvitenskap
  • Fakultet for veterinærmedisin og biovitenskap

Undervisning og forskning ved skolen omfatter arealplanlegging og eiendomsfag, plantevitenskap, veterinærmedisin, husdyrfag, karttekniske fag, landskapsarkitektur, naturforvaltning, naturvitenskapelige fag, matvitenskap, skogfag, teknologiske fag, økonomi- og ressursforvaltning og akvakultur.

Vis alle utdanninger fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Kontaktinformasjon til Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Chr. M. Falsens vei 1
1430 Ås

Tlf: 67 23 00 00
Fax 64 96 50 01


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!