Vis studentum.no som: Mobil

Nordic Master in Friluftsliv

Norges idrettshøgskole
Sammendrag
Master
Oslo
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Nordic Master in Friluftsliv

Joint Master in Nordic "Friluftsliv" (eller Nordisk master i friluftsliv, NOFRI) gir deg kunnskapen du trenger for å bidra til eventyrlige utforskninger, miljølæring, aktiv livsstil og velvære.

Nordisk tilnærming NOFRI tilbyr studentene to år med høykvalitets, grenseoverskridende og tverrfaglige studier i kulturene og praksisene i nordisk friluftsliv. Gjennom studiet får du leve og oppleve mangfoldet og likhetene i naturen i tre nordiske land.

Hva lærer du? På studiet tilegner du deg ferdigheter for å kunne håndtere aktuell og forestående forskning om bærekraftig og sunn læring og utvikling. Du lærer å jobbe systematisk og kritisk med forskningsbasert kunnskap, metoder og begreper for å forstå og utvikle ny kunnskap om hvordan mennesker forholder seg til, begrepsliggjør og gir mening om naturen og friluftsliv.

Norges idrettshøgskole

Norges idrettshøgskole

Norges idrettshøgskole (NIH) er en vitenskapelig høgskole med et særlig ansvar for forskning og høyere utdanning innen det idrettsvitenskapelige fagfeltet. NIH er rangert som Nordens beste idrettsutdanningsinstitusjon, og som nummer tre på verdensbasis, av totalt 361 universiteter.

NIH har Norges største tilbud innen idrettsfaglig utdanning, med en rekke bachelor- og masterspesialiseringer, i tillegg til doktorgradsprogram, ulike kurs og årsstudium.

Studentliv og og treningsfasiliteter

Norges idrettshøgskole er kjent for sitt intime, inkluderende og hyggelige studiemiljø. Ettersom høgskolen er relativt liten oppleves miljøet trygt og godt. 

Med Sognsvann og Nordmarka som nærmeste nabo ligger alt til rett for fantastiske treningsmuligheter. I tillegg er store deler av Norges idrettshøgskole nyrehabilitert, hvilket betyr topp moderne svømmehall, turnhall, treningssenter og idrettssaler. Ambisjonen er å bli Europas flotteste idrettscampus! 

Organisasjonen

NIH har fem fagseksjoner, to forskningssenter og seks administrative enheter. Alle NIH sine bygg og idrettsanlegg er lokaliserte ved Sognsvann med Nordmarka som nærmeste nabo.

Vis alle utdanninger fra Norges idrettshøgskole

Kontaktinformasjon til Norges idrettshøgskole

Norges idrettshøgskole

Sognsveien 220
0806 Oslo

Tlf: +47 23 26 20 00
Fax 22 23 42 20

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!