Vis studentum.no som: Mobil

Prosjektledelse

Norges Eiendomsakademi
Sammendrag
Deltid
1 år
Videre- og etterutdanning
Oppstart: Vår - Oslo
Kontakt lånekassen

Prosjektledelse

prosjektledelse for bygg og eiendom

Prosjektledelse for bygg- og eiendomsbransjen

Dette studiet gir deg kontroll på byggeprosjektet fra start til slutt. Gjennom prosjektoppgaver og gode verktøy vil du lære hvordan du takler uforutsette hendelser og justerer tids- og fremdriftsplaner.

Prosjektledelse ved Norges Eiendomsakademi gir deg kompetanse basert på de faktiske utfordringene som du møter i byggebransjen i dag. Programmet gir deg kunnskap om entrepriseformer og en god oversikt over lovverk, NS i byggfag og veiledninger. Gjennom studiet vil du lære om alle de viktige aspektene i lederrollen, og tilegne deg kunnskap om hvordan du kan oppnå en god samhandling i prosjektet. 

Nettbasert undervisning

Utdanningen er nettbasert, kombinert med fire samlinger hvor det fokuseres på praksisnære case. En veileder vil følge deg opp og gi deg de tilbakemeldingene du trenger. Utdanningen består av tre moduler:

  • Rammeverket
  • Prosjektstyring
  • Ledelsesdimensjonen

Hva lærer du om prosjektledelse?

  1. I den første modulen Rammeverket heller fokuset mot byggherren, og deltakeren får en grundig innføring i entrepriseformer, kontrakter og lovverk. 
  2. Andre modul er Prosjektstyring og tar for seg prosjektledelse som arbeidsform. Hvordan kan man oppnå en god organisering og struktur, og hvordan unngår man fallgruver? Deltakeren får innsikt i tilgjengelige verktøy og investeringskalkyler. 
  3. Modulen Ledelsesdimensjonen gir kompetanse om god lederadferd og kommunikasjonsferdigheter. Gjennom en kompetanseprofil og et personlig utviklingsprogram vil deltakeren kunne jobbe med sitt eget utviklingspotensial.
For kontakt eller mer informasjon om Prosjektledelse, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Utdanningen hever din kompetanse basert på de faktiske forhold i byggebransjen idag. Etter endt studium skal du være godt kvalifisert for ledelse av mellomstore prosjekter, eller som en viktig bidragsyter til disse.

Opptakskrav/Søknad

Studiet er er tilrettelagt for deg som har arbeidserfaring, men ikke nødvendigvis innen prosjektledelse, og forutsetter ingen formelle krav til forkunnskaper. 

Studiet passer for deg som er prosjektleder eller ønsker å bli det. Studiet passer eksempelvis dersom du:

  • Ønsker å formalisere din kompetanse innen prosjektledelse
  • Er en del av et team, og vil lære mer om teamledelse
  • Har lederansvar, er prosjekteier og vil vite mer om prosjektgjennomføring og roller i prosjektarbeid.
  • Jobber med kompetanseutvikling/internopplæring

Studiefakta, Tittel m.m

Prosjektledelse for bygg- og eiendomsbransjen tilsvarer 15 studiepoeng

Kostnader

Kr 55 000,-

Inkluderer alle avgifter, bøker og dagpakker for seminarer.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Prosjektledelse.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Norges Eiendomsakademi

Norges Eiendomsakademi NEAK

Norges Eiendomsakademi 

Norges Eiendomsakademi (NEAK) er en kunnskapsbedrift som er kjent for å gi gode og tilpassede undervisningstilbud rettet mot eiendomsbransjen. 

Utdanningsprogrammene er nettbaserte og kombinert med frivillige samlinger. Gjennom nettbasert eller nettstøttet undervisning kan du studere i ditt eget tempo og kombinere jobb og utdanning. 

Les mer om utdanningstilbudet til Norges Eiendomsakademi her:

Kun gjennom Norges Eiendomsakademi kan du bli sertifisert i Norsk takst.

Nærhet til næringslivet

Vi henter mange av våre forelesere rett fra bygg- og eiendomsbransjen. De er fageksperter med lang erfaring og en unik innsikt i hvordan teori og gode verktøy benyttes i det virkelige arbeidslivet. For et best mulig studietilbud samarbeider vi også tett med fageksperter og forelesere fra Høgskulen på Vestlandet og Norsk Takst.

Nettbasert undervisning

Det kan være mange grunner til at du ikke ønsker å sette deg på skolebenken igjen. Norges Eiendomsakademi samarbeider med flere høgskoler, og kan tilby fullgode høgskoleutdanninger som nettstudier. Med dagens hjelpemidler har akademiet det beste utgangspunktet for å kunne sikre at du kan gjennomføre en utdanning selv med en stresset hverdag. Kompetanse innen taksering, eiendomsutvikling, byggeledelse og prosjektledelse er vårt spesialfelt. Vi kjenner bransjen og jobber kontinuerlig med å tilrettelegge vårt utdanningstilbud etter de krav du møter.

Moderne læringsformer og personlig oppfølging

I likhet med de aller fleste bransjer går også bygg- og eiendomsbransjen gjennom en digitalisering. Vårt e-læringstilbud er godt egnet til å lære bort denne typen kompetanse. De fleste av våre studier er tilgjengelig på en av verdens mest moderne e-læringsplattform, Moodle. Der kan vi tilby skreddersydd e-læring på høyt nivå. Hos oss blir du ikke borte i mengden. Våre veiledere vil gi deg de tilbakemeldingene du trenger for å kunne fullføre studiet på en god måte. Du kan ta kontakt med både veileder og administrasjon gjennom e-læringsportal, e-post eller telefon.  

Vis alle utdanninger fra Norges Eiendomsakademi

Kontaktinformasjon til Norges Eiendomsakademi

Norges Eiendomsakademi

Fyrstikkalléen 20
0661 Oslo

Tlf: 22 08 76 10
Fax 22 57 26 66
www.neak.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Prosjektledelse:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Nytt studietilbud i eiendomsutvi...

Norges Eiendomsakademi (NEAK) og Høgskulen på Vestlandet har inngått et samarbeid om en ny utdanning i forvaltning og utvikling av eiendom. De to deltidsstudiene kan tas på ett år og gir til sammen 30 studiepoeng.

Les mer