Vis studentum.no som: Mobil

Prosjektledelse

Norges Eiendomsakademi
Sammendrag
Deltid
Videre- og etterutdanning
1 år
Kontakt lånekassen

Prosjektledelse

prosjektledelse for bygg og eiendom

Prosjektledelse for bygg- og eiendomsbransjen

Dette studiet gir deg kontroll på byggeprosjektet fra start til slutt. Gjennom prosjektoppgaver og gode verktøy vil du lære hvordan du takler uforutsette hendelser og justerer tids- og fremdriftsplaner.

Prosjektlederutdanningen ved Norges Eiendomsakademi (NEAK) er utviklet med utgangspunkt i byggebransjen og de utfordringer du som prosjektleder møter der. Vi vet at lederadferd og personlige egenskaper spiller en sentral rolle for å komme i mål på komplekse prosjekter. Derfor har vi inkludert spesialkompetanse om aktiv ledelse inn i utdanningsprogrammet.

Nettbasert undervisning

Utdanningen er nettbasert, kombinert med fire samlinger hvor det fokuseres på praksisnære case. En veileder vil følge deg opp og gi deg de tilbakemeldingene du trenger. Utdanningen består av tre moduler:

  • Rammeverket
  • Prosjektstyring
  • Ledelsesdimensjonen

Hva lærer du om prosjektledelse?

  1. I den første modulen Rammeverket heller fokuset mot byggherren, og deltakeren får en grundig innføring i entrepriseformer, kontrakter og lovverk. 
  2. Andre modul er Prosjektstyring og tar for seg prosjektledelse som arbeidsform. Hvordan kan man oppnå en god organisering og struktur, og hvordan unngår man fallgruver? Deltakeren får innsikt i tilgjengelige verktøy og investeringskalkyler. 
  3. Modulen Ledelsesdimensjonen gir kompetanse om god lederadferd og kommunikasjonsferdigheter. Gjennom en kompetanseprofil og et personlig utviklingsprogram vil deltakeren kunne jobbe med sitt eget utviklingspotensial.

Lær av de beste

Deltakerne får oppfølging av veiledere med en solid bransjeerfaring gjennom Olaf Abell og Rolf Skuterud. Abell har lang erfaring som prosjektleder og byggeleder med spisskompetanse innen prosjektledelse og BIM-FDV. Skuterud har lang erfaring som leder og prosessdriver innen bedriftsutvikling, med spisskompetanse innen markedsførings- og serviceledelse.

Videre studier/jobbmuligheter

Utdanningen hever din kompetanse basert på de faktiske forhold i byggebransjen idag. Etter endt studium skal du være godt kvalifisert for ledelse av mellomstore prosjekter, eller som en viktig bidragsyter til disse.

Opptakskrav/Søknad

Studiet er er tilrettelagt for deg som har arbeidserfaring, men ikke nødvendigvis innen prosjektledelse, og forutsetter ingen formelle krav til forkunnskaper. 

Studiet passer for deg som er prosjektleder eller ønsker å bli det. Studiet passer eksempelvis dersom du:

  • Ønsker å formalisere din kompetanse innen prosjektledelse
  • Er en del av et team, og vil lære mer om teamledelse
  • Har lederansvar, er prosjekteier og vil vite mer om prosjektgjennomføring og roller i prosjektarbeid.
  • Jobber med kompetanseutvikling/internopplæring

Studiefakta, Tittel m.m

Prosjektledelse for bygg- og eiendomsbransjen tilsvarer 15 studiepoeng

Kostnader

Kr 55 000,-

Inkluderer alle avgifter, bøker og dagpakker for seminarer.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Prosjektledelse.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Norges Eiendomsakademi

Norges eiendomsakademi

Norges Eiendomsakademi 

Norges Eiendomsakademi (NEAK) er en kunnskapsbedrift som er kjent for å gi gode og tilpassede undervisningstilbud rettet mot eiendomsbransjen. 

Utdanningsprogrammene er nettbaserte og kombinert med frivillige samlinger. Gjennom nettbasert eller nettstøttet undervisning kan du studere i ditt eget tempo og kombinere jobb og utdanning. 

Les mer om utdanningstilbudet til Norges Eiendomsakademi her:

Kun gjennom Norges Eiendomsakademi kan du bli godkjent som takstmann i Norges TakseringsForbund!

Norges Eiendomsakademi

Nærhet til næringslivet

Norges Eiendomsakademi kjenner eiendomsbransjen og jobber kontinuerlig med å tilrettelegge kompetanse etter de krav du møter. På de ulike studiene vil du derfor møte forelesere rett fra næringslivet. 

Nettbasert undervisning

Det kan være mange grunner til at du ikke ønsker å sette deg på skolebenken igjen. Norges Eiendomsakademi samarbeider med flere høgskoler, og kan tilby fullgode høgskoleutdanninger som nettstudier. Med dagens hjelpemidler har akademiet det beste utgangspunktet for å kunne sikre at du kan gjennomføre en utdanning selv med en stresset hverdag.

Norges Eiendomsakademi benytter It's Learning som e-læringsplattform. Som deltidsstudent kan du logge deg på når og hvor du ønsker. Du vil alltid ha full oversikt over studieforløp, oppgaver og innleveringsfrister. Velger du å studere ved Norges Eiendomsakademi vil du også få en personlig veileder som hjelper deg med å komme i gang. Har du spørsmål underveis i studiet, vil veilederen kunne hjelpe deg med dette. 

Vis alle utdanninger fra Norges Eiendomsakademi

Kontaktinformasjon til Norges Eiendomsakademi

Norges Eiendomsakademi

Fyrstikkalléen 20
0661 Oslo

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Prosjektledelse:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!