Vis studentum.no som: Mobil

Forvaltning og utvikling av eiendom

Norges Eiendomsakademi
Sammendrag
Deltid
1 semester
Universitet og høgskole
Delvis

Forvaltning og utvikling av eiendom

forvaltning og utvikling av eiendom - Norges Eiendomsakademi

Forvaltning og utvikling av eiendom – 1 semester, deltid

Se morgendagens muligheter! Utdanningen Forvaltning og utvikling ved Norges Eiendomsakademi (NEAK) gir deg verktøy og metoder for å fatte gode beslutninger i arbeid med forvaltning og utvikling av eiendommer.

FAGLIG INNHOLD

  • Lover, regler og forskrifter
  • Bygningsmasse
  • Forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling

Du vil få solid innsikt i hvordan du ser sammenhengen mellom relevante funksjonskrav, kartlegger mulige løsninger og vurderer tiltak i tråd med dette. Sentralt i studiet står rammebetingelser som er nedfelt i offentlige arealplaner, lover og forskrifter, og du vil lære å avveie myndighetskrav, bransjenormer og anbefalinger. Du vil få god kjennskap til forskjellige konstruksjonsløsninger og tekniske installasjoner. Underveis jobber vi med å identifisere fordeler og ulemper og trekke konklusjoner.

Undervisningen gjennomføres ved tre seminarer (seks dager totalt) og selvstudium via vår e-læringsplattform. Det betyr at du kan gjennomføre studiet på deltid. Tre prosjektoppgaver skal leveres innen eksamen avlegges.

Jobbmuligheter

Etter å ha gjennomført nettstudiet kan du søke på stillinger som Eiendomssjef, Teknisk eiendomssjef, Eiendomsutvikler, Eiendomsforvalter og Leder for driftsavdeling/vedlikeholdsavdeling. Utdanningen vil gjøre deg til en attraktiv ressurs både i offentlig og privat sektor.

Opptakskrav/Søknad

Utdanningen passer for deg som jobber med forvaltning av eiendom og ønsker å ta steget videre. Byggfaglig kompetanse på mesternivå eller fagskole, eventuelt relevant praksis i vel fem år som bidrar til å styrke din forståelse for teorien i studiet, er en fordel. Har du merkantil bakgrunn og noe relevant praksis kan dette også være et godt utgangspunkt.

Ta kontakt med Norges Eiendomsakademi om du ønsker å vite om din bakgrunn er egnet.

Studiefakta, Tittel m.m

Undervisningen gjennomføres ved tre seminarer (seks dager totalt) og selvstudium via NEAKs e-læringsplattform. Det betyr at du kan gjennomføre studiet på deltid. Tre prosjektoppgaver skal leveres innen eksamen avlegges.

Studiepoeng

Tilsvarer 30

Kostnader

Kr 53 500,-

Inkluderer alle avgifter, e-bøker og dagpakker på seminarer. Foretrekker du papirutgave av pensum kan bøker bestilles i tillegg for kr 5 400,-

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Forvaltning og utvikling av eiendom.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Norges Eiendomsakademi

Norges eiendomsakademi

Norges Eiendomsakademi 

Norges Eiendomsakademi (NEAK) er en kunnskapsbedrift som er kjent for å gi gode og tilpassede undervisningstilbud rettet mot eiendomsbransjen. 

Utdanningsprogrammene er nettbaserte og kombinert med frivillige samlinger. Gjennom nettbasert eller nettstøttet undervisning kan du studere i ditt eget tempo og kombinere jobb og utdanning. 

Les mer om utdanningstilbudet til Norges Eiendomsakademi her:

Kun gjennom Norges Eiendomsakademi kan du bli godkjent som takstmann i Norges TakseringsForbund!

Norges Eiendomsakademi

Nærhet til næringslivet

Norges Eiendomsakademi kjenner eiendomsbransjen og jobber kontinuerlig med å tilrettelegge kompetanse etter de krav du møter. På de ulike studiene vil du derfor møte forelesere rett fra næringslivet. 

Nettbasert undervisning

Det kan være mange grunner til at du ikke ønsker å sette deg på skolebenken igjen. Norges Eiendomsakademi samarbeider med flere høgskoler, og kan tilby fullgode høgskoleutdanninger som nettstudier. Med dagens hjelpemidler har akademiet det beste utgangspunktet for å kunne sikre at du kan gjennomføre en utdanning selv med en stresset hverdag.

Norges Eiendomsakademi benytter It's Learning som e-læringsplattform. Som deltidsstudent kan du logge deg på når og hvor du ønsker. Du vil alltid ha full oversikt over studieforløp, oppgaver og innleveringsfrister. Velger du å studere ved Norges Eiendomsakademi vil du også få en personlig veileder som hjelper deg med å komme i gang. Har du spørsmål underveis i studiet, vil veilederen kunne hjelpe deg med dette. 

Vis alle utdanninger fra Norges Eiendomsakademi

Kontaktinformasjon til Norges Eiendomsakademi

Norges Eiendomsakademi

Fyrstikkalléen 20
0661 Oslo

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Forvaltning og utvikling av eiendom:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!