Vis studentum.no som: Mobil

Vernepleierutdanning - Bachelor

Nord universitet
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Høst - Namsos
Ja

Om utdanningen

Vernepleierutdanning – bachelorgrad

Framtidas helsevesen trenger dyktige vernepleiere som hjelper mennesker til å leve sine liv på egne premisser. Vernepleiere arbeider for at mennesker med funksjonsnedsettelser skal mestre dagliglivets gjøremål best mulig.

Som vernepleier jobber du i velferdstjenestene både i offentlig og privat sektor. Du kan blant annet jobbe i brukerens eget hjem, i kommunale helse- og omsorgstjenester,i spesialisthelsetjenesten og barnehage eller skole. Med helse- og sosialfaglig kompetanse kan du være med å tilrettelegge brukers hverdag.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i vernepleie. 

180 studiepoeng. 

Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord universitet
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!