Kortere studier

Uteområdet som læringsarena

Nord universitet, i Levanger
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Uteområdet som læringsarena

Uteområdet som som læringsarena (UTOLA) er et studium som tar sikte på å gi lærere, studenter og gårdbrukere kunnskaper og praktiske ferdigheter, slik at uteområdene blir en bedre undervisningsarena enn klasserommet. Studiet består av to moduler på 15 studiepoeng som går annethvert år.

Dette er en studieenhet som kan være del av en lærerutdanning, men også aktuell som videreutdanningsenhet for lærere. Studiet er rettet mot småskole- og mellomtrinnet i grunnskolen, men kan også være nyttig for førskolelærere.

Studienheten kan videre være et tilbud til gårdbrukere som samarbeider med skoler ved å stille sine gårder, egne ferdigheter og kunnskaper til disposisjon for skoleklasser som gjennomfører undervisning på gården. Planen for studiet bygger på erfaringer fra prosjektet "Gården som pedagogisk ressurs" hvor lærerudtdanninga i Levanger har vært en aktiv medspiller.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Levanger
Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal....

Les mer og vis alle utdanninger ved Nord universitet

Highlights