Vis studentum.no som: Mobil

Trafikkpedagogikk og trafikksikkerhet - Bachelor

Nord Universitet
Sammendrag
Deltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Høst - Stjørdal
Ja

Om utdanningen

Bachelor i trafikkpedagogikk og trafikksikkerhet

Trafikkpedagogikk og trafikksikkerhet er et studie på 60 studiepoeng. Studiet er et samlingsbasert deltidsstudium over to år. Dette studiet passer for deg som har gjennomført 2-årig trafikklærer, høgskolekandidatstudium. Da dette studiet kan være med på å utvide din formelle kompetanse til en bachelorgrad.

Opptakskrav/Søknad

Søkerne må ha en av følgende utdanninger: 

  • Trafikklærer, høgskolekandidatstudium.
  • Annen relevant utdanning med et omfang på minimum 120 studiepoeng.

Studiefakta, Tittel m.m

Trafikklærerer med fullført og bestått 2-årig Trafikklærer høgskolekandidatstudium, 120 studiepoeng, vil sammen med dette studiet kunne kvalifisere for graden "Bachelor i trafikkpedagogikk og trafikksikkerhet". Andre kvalifiserte kandidater (med minimum 120 studiepoeng), vil kunne bruke studiet eller deler av det i en annen grad.

Nord Universitet

Nord Universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord Universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord Universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord Universitet
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!