Vis studentum.no som: Mobil

Tilpasset opplæring - Master

Nord Universitet
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Bodø
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Master i tilpasset opplæring

Tilpasset opplæring er et gjennomgående prinsipp i hele grunnopplæringen. Lærere og ledere er derfor forpliktet til å arbeide med å tilpasse opplæringen. Studiet tilbys i Bodø og Levanger og er tilrettelagt for barnehagelærere, grunnskolelærere, faglærere og spesialpedagoger som ønsker masterutdanning innenfor barnehage, grunnskole og videregående skole.

Gjennom masterstudiet kan du velge fordypning i spesialpedagogikk, generell pedagogikk, matematikkdidaktikk, norskdidaktikk og yrkesdidaktikk.

Opptakskrav/Søknad

Ved søknad om opptak til programmet søker man inn på selve programmet med en viss fordypning (mastermodul). Opptakskravene varierer per fordypning (mastermodul). Se Nord Universitets nettside for mer informasjon om de forskjellige opptakskravene. 

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i tilpassa opplæring. 

120 studiepoeng. 

Nord Universitet

Nord Universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord Universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord Universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord Universitet

Kontaktinformasjon til Nord Universitet

Nord Universitet

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!