Vis studentum.no som: Mobil

Spill og opplevelsesteknologi - Bachelor

Nord universitet
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Høst - Levanger
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Bachelor i spill og opplevelsesteknologi 

I dette studiet lærer du å utvikle spill og andre digitale produkter som gir opplevelser og læring. Du lærer å lage produkter for nettsteder og mobile enheter. Det du lager kan brukes i undervisning, underholdning, reklame og til opplevelser.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

Om opptaksprøve/intervju: Alle kvalifiserte søkere vil, etter søknadsfristen, bli bedt om å sende inn et motivasjonsnotat og en elektronisk portefølje. Disse vil bli brukt i tillegg til poenggrunnlaget basert på karakterer eller vurdering av realkompetanse for å rangere søknader.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i spill og opplevelsesteknologi. 

180 studiepoeng. 

Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord universitet
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!