Vis studentum.no som: Mobil

Social Science - Master

Nord Universitet
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Oppstart: Ikke opptak studieåret 2018-2019 - Bodø
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Master i Social Science

Ønsker du å ta en engelsk master? Master in Social Science gir inngående kunnskap i analytiske, metodiske og teoretiske tilnærminger til samfunnsvitenskapen. De to fordypningene er Sosialt arbeid og Arktiske samfunn og klimaendringer

Opptakskrav/Søknad

For å bli tatt opp på Master i Social Science må du ha bachelorgrad på 180 studiepoeng eller tilsvarende utdanning av minimum tre års varighet, samt kvalifisere til minst en av fordypningene til Master in Social Science.

Karakterkravet er C på et vektet gjennomsnitt.

For søkere med profesjonsutdanning beregnes karaktergjennomsnitt av hele bachelorgraden. For øvrige søkere beregnes karaktergjennomsnitt i fordypningen (minimum 80 studiepoeng + forskningsmetode).

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i Social Science. 

120 studiepoeng. 

Nord Universitet

Nord Universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord Universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord Universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord Universitet

Kontaktinformasjon til Nord Universitet

Nord Universitet

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!