Integrert Master

Siviløkonom

Nord universitet, i Bodø
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Siviløkonom

Går du med en gründerdrøm, eller ønsker du å tilegne deg kunnskaper du kan få bruk for som leder? Vil du lære mer om hvordan du kan utvikle gode løsninger som kan drive virksomheter fremover? Eller ser du for deg en spennende karriere på børsen, eller i et multinasjonalt selskap? Da er dette studiet for deg.

HHNs attraktive siviløkonomutdanning tiltrekker seg studenter fra hele landet, og har mange internasjonale studenter. Ved HHN utdanner vi endringsagenter som kan reflektere og analysere, og bruke både digitale og vitenskapelige verktøy for å løse utfordringer. Utdanningen utvikles kontinuerlig for å tilpasse seg både samfunnet, næringslivet og studentenes behov. Kandidatene på dette studiet, som er HHNs flaggskip, tilbakemelder at de er svært fornøyde med utdanningen (Studiebarometeret 2019). Siden oppstarten på 1980-tallet har HHN forsynt både det nordnorske, nasjonale og internasjonale næringsliv med svært kompetente siviløkonomer.

HHNs siviløkonomutdanning gir deg en bred og anvendelig kompetanse som gir deg en stor bredde i jobbmuligheter både i privat og offentlig sektor. Våre tidligere studenter jobber innen bank- og finansnæringen, innenfor regnskap og revisjon, industri og energi, og i departementer og andre offentlige institusjoner. Flere sitter i ledende stillinger, eller jobber som konsulenter, kontrollere og rådgivere. Flere av våre tidligere studenter har også, med stor suksess, utviklet egne selskap. HHN har opp gjennom årene utdannet flere tusen siviløkonomer, og mange av de befinner seg i dag i ledende stillinger i både norske og internasjonale selskap.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Bodø
Nord universitet
Bodø
Bodø

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal....

Les mer og vis alle utdanninger ved Nord universitet

Highlights