Vis studentum.no som: Mobil

Sirkulær bioøkonomi

Nord universitet
Sammendrag
Bachelor
Steinkjer
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Sirkulær bioøkonomi

Det samlingsbaserte studiet Spesialpedagogikk, tilpasset opplæring og tidlig innsats (tidligere Spesialpedagogikk 1), 30 sp, er et videreutdanningstilbud for lærere, barnehagelærere og de med 60 stp pedagogikk. Ønsker du å perfeksjonere deg for å arbeide med barn og unge med særskilte behov, er dette studiet midt i blinken for deg. Studiet består av to emner: Tilpasset opplæring 15 sp og Tidlig innsats 15 sp.Studiet kvalifiserer deg for å jobbe med spesialpedagogiske oppgaver innenfor barnehage, skole og andre institusjoner.

Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord universitet

Kontaktinformasjon til Nord universitet

Nord universitet


Tlf: 75517000

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!