Rådgivning og innovasjon (Rådgivning 2)

Nord universitet
Sammendrag
Kortere studier
Bodø, Nettstudier
Heltid
Støttet av lånekassen
Klasserom, Nettbasert med samlinger

Startdatoer
Bodø
Høst

Nettstudier
Høst

Rådgivning og innovasjon (Rådgivning 2)

Er du interessert i å skape nye grønne arbeidsplasser og ny næring? Vil du jobbe med fornybare ressurser, sirkulære prosesser og teknologi som gjør dette mulig? Da er en bachelorgrad i sirkulær bioøkonomi noe for deg. Sirkulær bioøkonomi handler om å snu dagens bærekraftsproblemer om til lønnsomme og innovative forretningsmodeller. Utdanningen gjør deg rustet for å møte framtidens utfordringer, hvor biobasert verdiskaping fra både hav og land står i fokus.

Studieløpet er flerfaglig, og du får kompetanse i bærekraftig utvikling med basis i både biologi og bedriftsøkonomi. Du vil også få ferdigheter innen entreprenørskap og forretningsutvikling. I studiet tilbyr vi flere fordypningsfag, der du kan velge det du synes er mest spennende. En bachelor i sirkulær bioøkonomi gir et godt grunnlag for en rekke jobber, og videre studier i bioøkonomiske fagområder.

Studiet Sirkulær bioøkonomi vektlegger den arbeidslivs- og samfunnsetterspurte tverr- og flerfaglig innen området, samtidig som man sikrer generelle og grunnleggende forståelse i basisemnene. Det er stor interesse for studiet fra næringslivet. Det er lagt opp til samarbeid med samfunns - og næringsliv i hele studieløpet innen de bioøkonomiske fagene. Det sikrer relevansen både for studentene og næringslivet. Studiet gir gode muligheter for dialog med framtidige arbeidsgivere blant annet gjennom gjesteengasjement og praksis/internship-ordningen.

Kontaktinformasjon til Nord universitet

Nord universitet

Bodø
Bodø

Tlf: 75517000

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!