Ph.d. i profesjonsvitenskap

Nord universitet
Sammendrag
Doktorgrad
Bodø
Deltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Ph.d. i profesjonsvitenskap

Studiet tilbyr fordypning i enten Rytmisk korledelse, Joik eller Slåttemusikk.  Studiet henvender seg til korledere, lærere i grunnskole, kulturskole og videregående opplæring, musikere og andre interesserte.  Undervisningen er lagt til 5 samlinger á 3 eller 4 dager pluss noe individuell veiledning.  I samlingsukene vil 1 eller 2 av dagene være felles for alle tre fordypninger, mens de to siste dagene er satt av til fordypning i følgende retninger: Rytmisk korledelse, Joik eller Slåttemusikk.

Som musikkstudent i Levanger blir du en del av et levende og aktivt musikkmiljø bestående av rundt 140 studenter. Du vil også få god tilgang til øvingsrom og teknisk utstyr. I tillegg er det en egen, studentdrevet klubbscene på campus; Røstad Scene. Dette er god arena for studenter som vil utøve musikk eller som ønsker å lære mer om det tekniske, som lyd og lys.

Studiet krever at du har en grunnleggende musikkutdanning.

Studiet vil gi studentene kompetanse i å arbeide med og lede kor og vokalgrupper, både på grunnlag av tradisjonelle og nyeuttrykksformer innen rytmisk musikk. Studenten skal utvikle stemmemessige ferdigheter i korsammenheng og kunne anvendedenne kompetansen både som pedagog og/eller utøver. Studiet vil gi studentene kompetanse i å arbeide med joik ogtradisjonsmusikk og kunne forstå og bruke ulike sjangerblandinger både som pedagog og/eller utøver.

Kontaktinformasjon til Nord universitet

Nord universitet

Bodø
Bodø

Tlf: 75517000

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!