Økonomi og ledelse

Nord universitet
Sammendrag
Bachelor
Steinkjer
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Økonomi og ledelse

Ønsker du praktisk og pedagogisk kompetanse innenfor planlegging, gjennomføring og evaluering av trening? Som student på Personlig Trener får du dette gjennom de sentrale områdene som er: Funksjonell screening og biomekanikk, basis og styrketrening og grunnleggende sport coaching, samt trening av utholdenhet og hurtighet.

I studiet inngår også praksis som personlig trener. Behovet for personer med denne utdanningen er stort og voksende i hele Norge - og globalt.

Årsstudium personlig trener er et fulltidsstudie med ukentlig undervisning ved campus Bodø. Oppimot 50 % av undervisningen er praktisk. I tillegg til campus bruker man fasiliteter tilknyttet Mørkvedlia Idrettspark, med flerbruks idrettshaller, turnhall, klatrehall, fotballbane og løpebane. Studiet disponerer også et velutstyrt treningsrom. 

De studenter som tar årsstudium personlig trener vil inneha en kompetanse som setter dem i stand til å fungere på mange områder, som for eksempel:  -personlige trenere -miljøarbeidere -trening av eldre i institusjon -trenere i idrettslag -folkehelsekoordinator -fysiske trenere i toppidrett -treningsveiledere -trening av funksjonshemmede

Kontaktinformasjon til Nord universitet

Nord universitet


Tlf: 75517000

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!