Bachelor

Økonomi og ledelse

Nord universitet, i Steinkjer
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Økonomi og ledelse

Ønsker du praktisk og pedagogisk kompetanse innenfor planlegging, gjennomføring og evaluering av trening? Som student på Personlig Trener får du dette gjennom de sentrale områdene som er: Funksjonell screening og biomekanikk, basis og styrketrening og grunnleggende sport coaching, samt trening av utholdenhet og hurtighet.

I studiet inngår også praksis som personlig trener. Behovet for personer med denne utdanningen er stort og voksende i hele Norge - og globalt.

Årsstudium personlig trener er et fulltidsstudie med ukentlig undervisning ved campus Bodø. Oppimot 50 % av undervisningen er praktisk. I tillegg til campus bruker man fasiliteter tilknyttet Mørkvedlia Idrettspark, med flerbruks idrettshaller, turnhall, klatrehall, fotballbane og løpebane. Studiet disponerer også et velutstyrt treningsrom. 

De studenter som tar årsstudium personlig trener vil inneha en kompetanse som setter dem i stand til å fungere på mange områder, som for eksempel:  -personlige trenere -miljøarbeidere -trening av eldre i institusjon -trenere i idrettslag -folkehelsekoordinator -fysiske trenere i toppidrett -treningsveiledere -trening av funksjonshemmede

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Steinkjer
Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal....

Les mer og vis alle utdanninger ved Nord universitet

Highlights