Master

Økonomi, digitalisering og forretningsutvikling

Nord universitet, i Mo i Rana
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Økonomi, digitalisering og forretningsutvikling

Arbeidslivet trenger ansatte som har kunnskap, evner og mot til å realisere nye forretningsmuligheter og ta bedre beslutninger. Med denne bachelorutdanningen vil du få kunnskapene du trenger for å identifisere – og utvikle – de mange mulighetene som følger i kjølvannet av økt digitalisering. Utdanningen vil gi deg muligheter til å gå inn i ledende posisjoner, både i det offentlige og i det private næringsliv.

Hos oss møter du engasjerte og svært kunnskapsrike forelesere, som i samspill med studentene vil belyse økonomi, digitalisering og forretningsutvikling – både fra markeds-, sikkerhets- og innovasjonsfaglige perspektiver.

Med denne bacheloren, som favner bredt innenfor fagområdene økonomi, digitalisering og forretningsutvikling, vil nyutdannede kandidater være godt rustet til å gå inn i interessante og varierte stillinger både i næringslivet og i det offentlige. Organisasjoner i utvikling har et stort behov for økonomer med digital kompetanse. Kandidater fra denne bacheloren kan eksempelvis være aktuelle for bank- og finansnæringen, eller for selskaper innen reiseliv og varehandel.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Mo i Rana
Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal....

Les mer og vis alle utdanninger ved Nord universitet

Highlights