Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Nettbasert årsstudium i historie

Nord universitet
Sammendrag
Deltid
3 semestre
Årsstudium
Oppstart: Høst - Bodø
Ja

Om utdanningen

Nettstudiet i historie gir kunnskap om den historiske bakgrunnen for samfunnsfenomener både i fortid og samtid. Hvorfor ser verden ut slik den gjør i dag? Hva har formet det norske samfunnet til å bli ett av verdens beste samfunn å leve i? Studiet gir kunnskap om lokale, regionale, nasjonale og globale samfunnsforhold. Studiet benytter Canvas, Microsoft OneDrive, Zoom og Microsoft Teams for studiearbeid og kommunikasjon mellom lærere og studenter. 

Det nettbaserte årsstudiet i historie gir en bred gjennomgang av utviklingen av menneskelige samfunn i Norge, Europa og verden, fra starten på historisk tid og fram til i dag. Studiet inneholder også en komponent som fokuserer på historiefaglig teori og metode. Historiestudiet tar sikte på å bidra til personlig modning og en reflektert holdning til samfunnsmessige og kulturelle spørsmål. Gjennom pensum og læringsarbeid skal studentene lære å arbeide med faglige tekster, og øves i kritisk analyse av historiske kilder. Studiet kan innpasses i bachelorstudiet i historie, og studentene kan gå videre med flere kurs i historie på 200-nivå og ta en bachelorgrad i historie. Studiet er oppbygd med seks forskjellige kurs med en eller to kurs i semesteret. Bortsett fra lesing av pensum, foregår alt studiearbeid på de digitale plattformene Canvas, Microsoft OneDrive, Zoom og Microsoft Teams. Studentene får tilgang til disse systemene når de registrerer seg. Videre informasjon om hvordan studiearbeidet foregår i praksis er tilgjengelig på Canvas. Det er svært viktig at alle studenter registrerer seg så tidlig som mulig for å få tilgang til Canvas og informasjonen som ligger der i god tid før studiearbeidet starter.

Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord universitet
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!